- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Scae [Edgar]
tag
zár6ó
-
Scae [Edgar]
tag
Úgy látom ilyennel itt nem érdemes viccelni.
-
Scae [Edgar]
tag
Kiurgok az ablakon ha nem lesz.
-
Scae [Edgar]
tag
Senki semmit?
-
Scae [Edgar]
tag
up
-
Scae [Edgar]
tag
up
-
turho
addikt
Gatya: szerintem nem tudják mai napig se sokan, hogy van ilyen. Win xp, bedugod, oszt szól. És jól.
-
Gatya
senior tag
Azt mondták, hogy eddig senki sem kereste
-
turho
addikt
Hát, nekem is kellett volna, ne gondoltam hogy ennyire kuriózum ez a 2 centis kis taiwani marhaság. És aprópénz.
-
Scae [Edgar]
tag
Nekem nagyon kéne. -
Scae [Edgar]
tag
Hát rendeljenek. Van rá igény. Majd elmegy a többi is. -
turho
addikt
Köszi, a kicsi kellett volna.
-
Gatya
senior tag
Üdv. mindenkinek!
Ma AlBundyval elmentünk hangkarirét és lehnagyobb meglepődésünkre nem volt. Azt mondták, hogy tudnak rendelni Taiwanból, de ne vicceljünk néhány darabbal. És mire ideér az kb. 4-6 hét. Úgyhogy sajna, de nem fog menni a dolog. Csak 1 fajta hyperszuper cucc van amki 6650 FT. Ez valami fullos cucc USB hubbal meg minden.
Egy kép és némi info róla, ha esetleg érdekelne valakit.
Bővebben: link
Üdv. Gatya -
turho
addikt
UP. Többi hangember???
/basszus, hifi eccerű plug and play USB hangkártya, olcsón!/.
-
Gatya
senior tag
NA 2 db megrendelés van. Jöhet a 3.
-
turho
addikt
Én nyitottam a topicot, de mivel elzárkóztál a postától, Edgar meg nem adott meg stabilan semmit, így nem mertem rendelni. 6 ezerből nem vitethetem fel magam 1 nap szabival, hogy megvegyem.
Szépen kértelek, tegyél kivételt postázással, vagy valaki segítsen. Ez nem nagyértékű, nem törékeny cucc. -
Gatya
senior tag
Üdv mindenkinek. Eddig konkrét e-mailben való megrendelés csak edgar részéről történt. Kegalább 3 db-nak 9ssze kéne jönnie, hogy meg tudjam rendelni.
-
turho
addikt
válasz
Scae [Edgar] #40 üzenetére
oda még el is tudnék....
-
AlBundy
aktív tag
Posta ügyben meg lehetne próbálni ezt is:
Bővebben: link -
biker
nagyúr
ha menne mac-en, már venném is...
-
Scae [Edgar]
tag
Csomagként kell feladni, törékenyként, biztosítással. Így 1620ft a pk, nekem még egy se veszett el. (olyan 6-7x postáztam az ország legkül. részeibe)(volt ami már másnapra megérkezett!)
Viszont azért nem postázok már utóbbi fél évben mert 20-40 percem nincs sorbanállni és 50fokban írogatni miközben lihegnek a tarkómba.2005.Újpest. Ja és van klíma,de gondolom dísznek van kirakva. Az okmányirodáról pedig azért nem írok,mert nincs kedvem új bill.-t venni.
-
Warter
addikt
Engem lehet, hogy érdekelne. Tudnál adni róla valami pontosabb infót? Web cím?
-
Gatya
senior tag
Hétfőn tudom megrendelni. Viszont össze kéne jönni legalább 3 db-nak, hogy megérje nekem elmenni érte. Utánvét nem frankó. Nem tudja valaki elvinni neked? Valami haver?
-
Gatya
senior tag
Azt elfelejtettem, hogy ezekre 1 Év garancia van rendes garanciapapírral.
-
Gatya
senior tag
válasz
Scae [Edgar] #24 üzenetére
Nem tudok pontos típust. Ha neked úgy jó akkor ha valaki rendel akkor kiveszem a gépenből a hangkarit és letesztelem, hogy milyen okés?
-
turho
addikt
válasz
Scae [Edgar] #24 üzenetére
Egy viszonylag újfajta, jó chip-családra épül ez a cucc. Az egyik gépben itthon nincs hangkártya, ahhoz használja most a fiam /cmi hangkari beszart/, én meg a VIA EPIA-hoz használom, mert egy balszerencse folytán tönkrement az alaplapi hangkimenete /bedögött 2.1-es hangfalszett visszaküldte a 18 volt tápfeszt az epia kimenetére./
XP alatt bedugom, pár mp alatt kiírja hoy hangeszköz, és utána remekül műxik. -
Scae [Edgar]
tag
De akkor tuti hogy működik hangkártya nélkül is? Minek ismeri fel a rendszer? Nem akarom azt hogy megrendelem, kifizetem, de nem működik,mert csak egy sima dac van benne. Ezért nem vettem se 3e-ért se 4.5e-ért usb-s hangfalat. Azok is vidáman szólnak 3 mp múlva, HA van hangchip a gépben, ami a pci buszra feltolja az adatot.
Kéne pontos tipus hogy utána tudjak olvasni gyártónál.
Turho: neked úgy is működik ha le van tiltva biosban+windowsban is a hangchip? -
Gatya
senior tag
Üdv mindennek.Na megkérdeztem és 3500 FT az ára. Csak megrendelésre hoznak tehát 2 nap. Ha érdekel valakit az szóljon és mailbe küldjön nevet és elérhetőséget. Ja és SINO Márkájú a cucc. Típusszámot sajna nem tudok
-
turho
addikt
Hogyne volna
az a lényege.
-
Scae [Edgar]
tag
Engem tuti h érdekelne egy még mindig, csak azt mondjátok megy hogy ebben van saját hangchip? Mert én egy olyan notihoz venném amelyikben kinyiffant a hangkari, ja és csak usb 1.1-es port van rajta.
-
turho
addikt
-
turho
addikt
Okés, úgy látszik verbuválom a bandát. Márkátlanabb úgysem lehet mint az általam előzőleg Bundytól vásárolt cipő...iéé, Comodow márkájú eszköz
Mégis nagyon baba.
XP alatt bedugod, 5 mp múlva üzemkész. Elsőre. Utána meg azonnal.
Mint nyitó hsz-emben írtam, nekem postázni kellene valószínű. De szerintem másoknak is.
Szal várjuk, na. -
Jester01
veterán
Ilyesmi esetleg engem is érdekelne, ha megy linux alatt. Pontos típus kellene.
De sokkal inkább ethernet adapterre lenne szükségem, az nem akadna?
Illetve USB gépösszekötő kábelre. -
Gatya
senior tag
USB Audio adaptor
1.Hot plug-and-play USB interface ,eliminates the need of traditional sound card.
2.Multi-channels technique,achieve anology Stereo 5.1-channel sound effects 3.Dynamic surround background sound effects. 4.Virtual SPEAKER SHIFTER. 5.Freely set and switch the Mircophone mode or speaker mode. 6.Available stereo mixed music effects; Karaoke function. 7. 16 rhythm modes for selection 8. 23 enviroment sound effects for selection
Ezt írják róla. -
Gatya
senior tag
Üdv mindenkinek!
Én tudok szerezni ilyen cuccot kb 3.5k-ért darabját. Holnapra pontosan megmondom az árát. AlBundy szólt nekem, hogy keressek. -
turho
addikt
Up, hogy Albundy kolléga is megtalálja
-
Warter
addikt
UP, hogy megtaláljam.
-
AlBundy
aktív tag
Na itt vagyok,
Úgy néz ki hogy nekünk 1 db volt, ( ami elfogyott) most lesz majd másfajta, de hogy milyen és mennyiért, az a napokban fog kiderülni. -
turho
addikt
UP
-
turho
addikt
válasz
Scae [Edgar] #6 üzenetére
Felhasználónév
AlBundy
Teljes név
Dobó Gyula
E-mail cím
gyula(PONT)dobo(KUKAC)freemail(PONT)hu
Extra adatok ICQ azonosító
335121032 IRC nick/cím
-
Telefonszám
20/3178844 WWW cím
-
Irányítsd már ide hozzám, ok? -
turho
addikt
Csak ha rákeresek. De akkor is egy volt neki. Boltcím passz, egy haverom hozta haza Pestről.
-
Scae [Edgar]
tag
Meg tudnád adni a mailcímét? Vagy mi a bolt neve? Rendelni lehet? Én akár várok is rá és előleget is adok. Vevő lennék egyre.
-
turho
addikt
Albundy-tól vettem de ez az egy volt az üzletükben akkor. Comodow PD551
márkájú.
-
turho
addikt
válasz
Scae [Edgar] #2 üzenetére
Keresem a topicot ahol vettem.....
-
turho
addikt
Ha line in-es is érdekelhet.
-
Scae [Edgar]
tag
3k?
Nekem is kéne. Ki tud ilyet szerezni?? -
turho
addikt
Vettem már itt egy ilyet a fórumon valakitől, laptopokhoz szokták használni. Valami Comodow márkájút asszem. 3 k volt újonnan. USB-be bedugós kis zöld valami, a fenekén meg egy sztereo jack audio-kimenet és kész.
Ilyesmit keresnék most is. Utánvéttel ha megoldható.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest