- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
ÁÁÁ, nem kell
Meglett a vizsga, 3-as lett
Bár azért téma még nincs lezárva, lesz 2. félévben is órám as tanárnál, meg havernak is kéne egy kis help -
Protezis
őstag
válasz
VladimirR #12 üzenetére
Én pontosan megmondva vizsgakérdéseket szeretnék leszedni
Még pontosabban matekot. Viszont ezen a szerveren más tanárnak asszem van olyan linkje, hogy kiírja a könyvtár tartalmát a szerver.
Mod: Asszem rájöttem. a nincs html az adott könyvtárban, akkor kilistázza a tartalmát, ha a könyvtár neve van a linkben.
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
Nem jó sajnos
Ez is a linkeket figyeli, és úgy állítja össze a fájllistát.
Bal oldalon mappaként mutatja a html fájlt, jobb oldalon pedig a belinkelt fájlokat.
A gond, hogy ami nekem kell, nincs belinkelve, és persze nem tudom a fájl nevét, mert ha tudnám, már szedném is le
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
attol tartok, hogy ilyen, ami neked nellene nincs
ha a file nincs belinkelve es/vagy nem tudod a pontos nevet es helyet, akkor hozzaferes hianyaban nem tudod letolteni
getright browser (meg a tobbi, amik a linkeken van) is csak azt tudja letolteni, amit lat - s a hozzaferesi jogok miatt csak azokat latja, amik valahova be vannak linkelve
pl.: Bővebben: link forbidden, pedig ott vannak a smiley-k, amik viszont mukodnek Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
Szóval az a lényeg, hogy lássam az összes fájlt, ami ott van. Olyan, mintha ftp-n fellépnék a saját tárhelyemre, és látnám az összes fájlt. Még azokat is, amik nincsenek belinkelve a honlapomra. Csak én nem ftp-n szeretnék keresgélni, mert ugye az erre való, hanem webkiszolgálón. A getrightnál beírom az url-t, és kidobja az ott tárolt összes fájlt?
Mert akkor rakom is fel. -
VladimirR
nagyúr
nem vagyok benne biztos, hogy pontosan ertem mit akarsz, de itt egy kis segitseg, hatha hasznalni tudod: Bővebben: link
vagy probalkozz esetleg a getright browserrel (getrigth letoltesvezerlo resze) - ez elozszor listaz, aztan letolti amit kersz -
krokk
senior tag
használj firefoxot az ellég jól ki tudja listázni az oldalon találhatü képeket, linkeket, fájlokat mindent... nemtom ez kell e de próbáld ki...
-
Protezis
őstag
Lehet láma kérdés, ha van erről topic, akkor kérnék egy linket, és bocs
Szóval adott egy cím. pl. http://www.freemail.hu
Le szeretném tölteni az összes fájlt, ami itt található. Vagy legalábbis ki szeretném őket listázni. Tudom, hogy pl php-t nem lehet letölteni, az nem is lényeg. Én egy doksit szeretnék leszedni, ami sajnos nincs belinkelve a címen található honlap egyik oldalán sem. Lehetséges, és ha igen, hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged