Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na így pár hét után is jó dolog ez.
Nem olyan erőforrásigényes, mint a Fortnite, mivel a gyerek játszik.
Azért vannak olyan szerverek is, ahol lehet egy kicsit gyakorolni, mert ha nincs ember, akkor vannak bot-ok - tényleg jó, hogy van ilyen lehetőség is. -
Hát nem kevés.
Igaz, hogy én leginkább a capture the flag játékot szeretem, ott olyan 8-10 szerver van tényleg aktív.
A többit még nem néztem.
De van pár ami üres, és megy, azokon lehetne PH! party-t csinálni.
Még low gravity is van, amit régen is csíptem.
És nem felejtődött el a régi user nevem sem, jelezte is a honlap, hogy 6 éve játszottam...
-
Ó, hát van ilyen topik is?
Tegnap találtam rá újra a játékra , hat éve játszottam vele utoljára.
Kicsit "ki van halva" a topik.
-
wjbhbdux
veterán
Kijött az utolsó Quake 3 motort használó változat, mostantól az Unreal 4-es változatra fókuszálnak a fejlesztők. [link]
-
jaja1981
addikt
Jó gamma!
Vagy két éve tolom!
Opel_Manta'79 néven IMI DE, PSG1, HK gránáttal!!! -
zed01
őstag
Ugye hogy jó játék? Nem olyan agyatlan darálás mint a Q3, de nem is olyan lopakodós izé mint CSS. Az tetszik, ha meghalsz a játékban nem kell várni a mérkőzés végéig, hanem pár mp múlva folytathatod a játékot. Ugyan nem éri a CSS vagy a UT 3 grafikáját, mert módosított quake 3 motoros, de hangulatban sokkal jobb ezeknél. És ami a leglényegesebb, van linuxos portja.Le a kalappal a Frozen Sandos srácok előtt, hogy egy ilyen játékot INGYEN a rendelkezésünkre bocsátanak.
-
Noddy
senior tag
Valaki tud erről valamit, vagy ennyire rossz játék lenne?
-
Noddy
senior tag
Nagyon jó kis játék!
Counter Strike és Q3 keverék, de nekem nagyon tetszik.
Magyar állandó szerver van, vagy valami fan közösség? -
dlajos
csendes tag
Hy!A gondom a következő,ha felmegyek akármilyen alacsony ping-es szerverre borzasztóan belassul a játék.Kell valamit állítani a setup,network menüben?
-
konrad
aktív tag
Megjelent a 4.1-es változat.
-
phare
aktív tag
Szerintem nagyon jó játék! Még a Q3-nál is jobb, mert a Q3-nak semmi köze a valósághoz, túl futurisztikus. Ebben a játékban normál városokban (házak, utcák, kocsik, stb) kell küzdeni. Rengeteg pálya, rengeteg szerver, rengeteg játékmód (ctf, tdm, dm, survivor, stb) van.
Jót röhögtem, hogy van szervere a FIDELITAS-nak is...
) -
phare
aktív tag
Itt vannak a játékból képek:

-
phare
aktív tag
Szoktatok jáccani az Urban Terrorral? Az Urban Terror egy Q3 mod, illetve már a 4.0.ás verzióhoz nem kell a Q3 ha telepíted a patchot. Szerintem az Urban Terror még jobb mint Q3, ajánlom mindenkinek és full ingyenes. Mindig tele vannak a szerverek lehet jáccani.
Amúgy innen szedhetitek le: [link]
Először (ha nincs fenn a Quake 3) az ioUrban Terrort, majd az Urban Terrort telepítsd!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)