- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
válasz
szabonagyur #105539 üzenetére
Szia! Szóval rögtön átkapcsolták és így minden rendben van? Nem is hiányzik a wifi, csak azért volt fura mert az előző modemnél ott voltak a beállítások és én tiltottam le a wifit, hogy a router adja helyette.
-
Sziasztok! Ma bekötötték az 1 Gbites internetet, az Arris modemet kaptam. Szerelőt megkértem intézze el a bridge módba váltást. Beszélt is az üsz-al és az ígéretet tett, hogy intézi. A routeremmel összekötve minden működik mint régen. Ezek szerint átkapcsolták? Viszont a modem admin felületén nem találok internet beállítási lehetőséget. A modemen a wifi led nem világít hiába nyomkodom a gombot. Az elérhető hálózatok listáján nincs rajta a Vodafonexxxx, csak a régi UPCxxxx.
Párszor áramtalanítottam és akkor néha villogott a wifi led, de miután felállt a rendszer, sötét maradt. Egy alkalommal az admin felületen a Phone és Settings fül között megjelent az Internet fül, de újra indult a modem és azóta sincs ott.
internet modem
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest