Aktív témák
-
JaniS
senior tag
Üdv!
Akkor jól láttam azt az EAX-es patch-et, csak engem nem érdekelt.
A Detonator cseréjét kipróbálom, mást már úgy sem tudok tenni.
Aida ruha nélkül nem rossz, csak hát az egész csaj úgy ahogy van
barna színben játszik, csak a domborzati viszonyokat látni.
Valaki kérdezte az FPS értékek kiírását, a kontroll menüben is
van timedemo pont (asszem alapból 'T'), az is kiírja.
JaniS -
tomcs
őstag
ertelek.. mindenesetre strategiaval ne offoljuk ma szet a topikot :) de en is imadom a korokre osztott cuccokat, bar azert igenyesebb rts is bejon. nolf2-t meg nem probaltam pedig itt rohad, de az 1 az szerintem is kiraly volt. na jo megis off.. allitolag lesz MoM2.. az elso volt evekig a kedvenc jatekom..
-
Egon
nagyúr
-
Ne merd együtt említeni az Unreal II-t a Half-Life-val!!! :(((
Ott kezdődött, hogy kilépkedett, vagy rendszeresen szaggatni kezdett. Aztán rátaláltam az EAX foltra, ami segített az ilyen jellegű problémán.
És amikor már tudtam rendesen játszani vele, rájöttem, hogy amit annyira vártam, nem igazán tud megfogni. Most ott tartok, hogy el sem jutottam az első küldetés végére, de már az uninstallon gondolkodom.
Mellesleg azért nem olyan ''nagy'' a gépigény, egy Tua 1.6-on fél giga rammal és egy 128MB-os Ti4200-n 1024*768-ban full grafikával szépen fut.
Apropó, van rá lehetőség, hogy az FPS-t kiírassuk a képernyőre? -
danzi
tag
hat nekem eleg gyatranak tunt az UT2... ojan halflife feeling, csak szarabb ;)))
mindenesetre gyorsan uninstall lett... -
Szőrös
veterán
Nálam is volt vmi hasonló gond. De lehet , hogy detonator kavarás van . Megvettem játékot :D felteszem gére , minden ok , megy gyönyörűen . Nemtom melyik detonátor volt fent vmelyik 30.xx . Feltettem 41.09-et és azóta ha EAX be van kapcsolva visszhangzik az egész . Ha kikapcsolom EAX ok , csak akkor meg nincs hang . Lehet , hogy télleg vmilyen pöcs kell majdan hozzá . Meglássuk.
-
tomcs
őstag
nekem azt sikerult elerni hogy van valami ''seagoat'' vagy mifene meg amikor eloszor korbejarod a hajot az egyik csapoajto alatt.. na azzal kell valami hulyeseget beszelni es akkor utana az eligazitason a segelykero kep (a banyasz foszer helyett) valami kep asszem lincoln jott be... ez valami easter egg lenne?
-
JaniS
senior tag
Hello!
Éppen tegnap botlottam bele egy Unreal 2 EAX patch-be valahol...
Nem segít esetleg? Keress rá a Yahoo-n!
Én más ok miatt keresgéltem, ugyanis érdekes hibával megy nálam.
Minden OK, kivéve a szereplők textúrája. Valami ronda barnaság önti
el őket, néha Aida is úgy tűnik, mintha ruha nélkül lenne.
Nem tudom mi lehet a gond. Konfig: XP 1600+, 256MB DDR, Geforce3 Ti200,
Detonator 40.72. Valaki esetleg találkozott már hasonlóval?
JaniS -
divot
veterán
És felinstalláltam. És nagy örömmel olvastam az ajánlott hardwernél, hogy Audigy Player. És bekapcsoltam az EAX-ot. És szívtam nagyokat. :DD
Aktív témák
Hirdetés
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Renault, Dacia topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest