Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Ne merd együtt említeni az Unreal II-t a Half-Life-val!!! :(((
Ott kezdődött, hogy kilépkedett, vagy rendszeresen szaggatni kezdett. Aztán rátaláltam az EAX foltra, ami segített az ilyen jellegű problémán.
És amikor már tudtam rendesen játszani vele, rájöttem, hogy amit annyira vártam, nem igazán tud megfogni. Most ott tartok, hogy el sem jutottam az első küldetés végére, de már az uninstallon gondolkodom.
Mellesleg azért nem olyan ''nagy'' a gépigény, egy Tua 1.6-on fél giga rammal és egy 128MB-os Ti4200-n 1024*768-ban full grafikával szépen fut.
Apropó, van rá lehetőség, hogy az FPS-t kiírassuk a képernyőre?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest