- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
morfondőr #17 üzenetére
1. Az Unraid tud write cache-t, azaz előszőr egy gyors SSD-re íródhat a cucc, majd este átmozgatódik az array-re. Nem tudom milyen sebessége van az array-nek, majd rámérek, de nem volt még eddig gond belőle.
2. Ezt meg lehet csinálni, de szerintem kézzel kell másolnod az adatokat róla aztán vissza.
3. Mivel linux ezért biztosan megoldható, de én ilyen nem csinálnék, mert nem tesz jót se a hdd-knek se a hardvernek.
4. Hát ez eléggé attól függ. Ha azt is cseréled amire a vinyók vannak dugva, akkor lehetséges hogy újra be kell rakni a hdd-ket, de ilyenkor fontos hogy ugyanoda kerüljenek.
5. Mivel az Unraid külön-külön tárolja a dolgait az array disk-jein, így bármelyiket kivéve és berakva bármelyik gépbe a rajta lévő adatok olvashatóak.
6. Szerintem jönnek frissítések gyakran.
szerk.: Én személyes cuccoknak használom az array-t, torrentre filmekre plexre stb pedig egy külön pool-t, ami nem része az array-nek. Oda nekem nem kell paritás meg stb, hiszen újra letölthető bármikor, így nincs is lassulás.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest