Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Antonio
senior tag
kösz ... majd otthon megnézem a dolgokat!
-
Antonio
senior tag
üdv.
tesom vett egy philips mp3 discmant... kapott hozzá egy CD-t megnéztem mi van rajt ... feltelepítettem valamilyen phlips média lejátszó valamilyen xy,box volt rajta ... megnéztem ok ... akkor uninstal ... de sehol nemtaláltam ilyet ... mit lehet ilyenkor tenni? ... kitörlöm csak úgy mindenhonnan (de az nem az igazi)
tudom nem nagy dolog! de ''idegesítő'' :(( van olyan progi ami az ilyen szemeteket le tudja szedni? mert valószínű találkzok még ilyenekkel a jövőben
thx
Aktív témák
Aktív témák
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Formula-1
- BMW topik
- Windows 11
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest