- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Magisk
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Google Pixel topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
JaniS
senior tag
Kitörlöd manuálisan, esetleg a registry-ben is rákeresel és onnét is törlöd a bejegyzéseket. Ha korrekt akarsz lenni, akkor feltelepítessz egy célszoftvert (pl. Add/Remove Plus), installálod újra, utána pedig az Add/Remove Plus-szal leszeded. Úgy garantáltan nem marad belőle semmi. (Gondolom ha XP alatt volt, akkor nem használtad a rendszervisszaállítót, különben nem kérdeznéd.)
JaniS -
Antonio
senior tag
kösz ... majd otthon megnézem a dolgokat!
-
Antonio
senior tag
üdv.
tesom vett egy philips mp3 discmant... kapott hozzá egy CD-t megnéztem mi van rajt ... feltelepítettem valamilyen phlips média lejátszó valamilyen xy,box volt rajta ... megnéztem ok ... akkor uninstal ... de sehol nemtaláltam ilyet ... mit lehet ilyenkor tenni? ... kitörlöm csak úgy mindenhonnan (de az nem az igazi)
tudom nem nagy dolog! de ''idegesítő'' :(( van olyan progi ami az ilyen szemeteket le tudja szedni? mert valószínű találkzok még ilyenekkel a jövőben
thx
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest