- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnarzoltan
tag
A reklamációval kapcsolatosan nagy nehezen sokadik emailemre válaszoltak. (próbáltam minden formában beszélni velül. Online chaten több nap után elérhetők voltak, de csak annyit mondtak, hogy írjak emailt, skype on felvettem partnernek, de alig válaszolt, érdemben pl semmit. Több email címükre is írtam..) Nem igazán tudom hova tenni a választ! Azt írták, hogy küldenek egy másik telefont!
Attól tartok, hogy valami nagy kamu lesz ez... és nehogy a végén semmit ne csináljanak.Megrendeltem az umi Z-t. 200 usd volt adóbiztosítással (volt hozzá kuponom). Ilyet még nem is láttam. Olyan biztosítást adott, hogyha adót kell fizetni a csomagért akkor 40 USD ig állja az adót. Gondolom valami más postával küldi, nem sima CN post-al, aminél nagyobb eséllyel átcsúszik...
Az umi plus-sal meg majd lesz valami. Vagy tényleg küldenek egy újat, amit nem igazán hiszek. Egyébként meg addig nyaggatom őket ameddig meg nem csinálják garanciába. Javítás után meg jó lesz a családban másnak, van már olyan telefon ami megérett a cserére.
Én is kíváncsian várom a fejleményeket! Mind a két szál (vásárlás, garanciális probléma) tartogat izgalmakat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Attól tartok, hogy valami nagy kamu lesz ez... és nehogy a végén semmit ne csináljanak.