Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnarzoltan
tag
A reklamációval kapcsolatosan nagy nehezen sokadik emailemre válaszoltak. (próbáltam minden formában beszélni velül. Online chaten több nap után elérhetők voltak, de csak annyit mondtak, hogy írjak emailt, skype on felvettem partnernek, de alig válaszolt, érdemben pl semmit. Több email címükre is írtam..) Nem igazán tudom hova tenni a választ! Azt írták, hogy küldenek egy másik telefont!
Attól tartok, hogy valami nagy kamu lesz ez... és nehogy a végén semmit ne csináljanak.Megrendeltem az umi Z-t. 200 usd volt adóbiztosítással (volt hozzá kuponom). Ilyet még nem is láttam. Olyan biztosítást adott, hogyha adót kell fizetni a csomagért akkor 40 USD ig állja az adót. Gondolom valami más postával küldi, nem sima CN post-al, aminél nagyobb eséllyel átcsúszik...
Az umi plus-sal meg majd lesz valami. Vagy tényleg küldenek egy újat, amit nem igazán hiszek. Egyébként meg addig nyaggatom őket ameddig meg nem csinálják garanciába. Javítás után meg jó lesz a családban másnak, van már olyan telefon ami megérett a cserére.
Én is kíváncsian várom a fejleményeket! Mind a két szál (vásárlás, garanciális probléma) tartogat izgalmakat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- Iphone 15 Pro Max 256gb független
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Fekete Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Attól tartok, hogy valami nagy kamu lesz ez... és nehogy a végén semmit ne csináljanak.