Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bodnarzoltan

tag

válasz alpy79 #70 üzenetére

A reklamációval kapcsolatosan nagy nehezen sokadik emailemre válaszoltak. (próbáltam minden formában beszélni velül. Online chaten több nap után elérhetők voltak, de csak annyit mondtak, hogy írjak emailt, skype on felvettem partnernek, de alig válaszolt, érdemben pl semmit. Több email címükre is írtam..) Nem igazán tudom hova tenni a választ! Azt írták, hogy küldenek egy másik telefont! :Y Attól tartok, hogy valami nagy kamu lesz ez... és nehogy a végén semmit ne csináljanak.

Megrendeltem az umi Z-t. 200 usd volt adóbiztosítással (volt hozzá kuponom). Ilyet még nem is láttam. Olyan biztosítást adott, hogyha adót kell fizetni a csomagért akkor 40 USD ig állja az adót. Gondolom valami más postával küldi, nem sima CN post-al, aminél nagyobb eséllyel átcsúszik...

Az umi plus-sal meg majd lesz valami. Vagy tényleg küldenek egy újat, amit nem igazán hiszek. Egyébként meg addig nyaggatom őket ameddig meg nem csinálják garanciába. Javítás után meg jó lesz a családban másnak, van már olyan telefon ami megérett a cserére.

Én is kíváncsian várom a fejleményeket! Mind a két szál (vásárlás, garanciális probléma) tartogat izgalmakat!

Új hozzászólás Aktív témák