Hirdetés
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Yettel topik
- iPhone topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
Egy tabletnél jól jön az IP68-as védettség. pl. ha szörfözünk rajta.
Viszont fürdőkádban való filmnézés már nem lehetetlen.
Lassan a Tabok képátlója eléri a régebbi PC-s monitorokét. Szerintem inkább kisebbre (8-9" körüli) lenne igény, de hát kinek a pap......[ Szerkesztve ]
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
kapal
tag
Ha jól érzékelem, feltalálták a billentyűzet nélküli ultrabook-ot.
Amúgy tetszik, adnék is érte kb 300 €-t. Úgyhogy nagyon úgy néz ki, nem lesz üzlet. -
rdt89
addikt
Ez már egy kisebb monitor, de legalább van egy gyártó, aki nem középszerű lom hardverekkel, meg az alá lövi be a "tablet"-eit, biztos fog nyitni vagy 5-600 ezer forinton, pláne, hogy nem nagyon van kihívója, maximum az előző generációs készülék, ami ezáltal olcsóbb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Én imádom az S8U-t. Igaz, hogy nagyon nagy igényű programokat nem szoktam futtatni rajta. Nem játszom semmivel. Fénykép, video szerkesztésre hibátlan. Angolt is ezzel szoktam tanulni.
Nálam teljesen kilőtte a Windows-os laptopot. Sok kis apró feature van Androidon, ami win-en nincs. Arról nem is beszélve, hogy mire a windows elindul, addigra atabin már rég kész vagyok az alapokkal (email csekk, fb csekk, messenger stb)
Van hozzá egy bluetooth bill+egér és egy type C . Csak r dugom a külső monitorra ha akarom ésott a pc.
Jó, mondjuk nem volt olcsó. Ez tény.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz PirosHello #1 üzenetére
A 8-9" nagyon közel van a telefonokhoz, ott annyira nem érzem a tabletség relevanciáját.
-
Somatom
veterán
A túrót nem. A tabok 4:3 - 16:9 között mozognak. Én símán használnék egy kis tabot telóként (nem tartanám a fülemhez, arra van kékfogas kütyüm). Elhanyagolható felhasználási módtól eltekintve, amit nézünk (tévé, monitor, laptop, stb.) szélesebb, mint magas. Nálam alapértelmezett, hogy a telót is fekvőben, két kézzel használom. Ezért még a mentőben is ütném azt, aki a telós nyújtott képarányt kitalálta.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
nagyúr
Jó kis gép! Jó combos!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
t72killer
titán
És akkor a top model árát kéremszépen heti fizetés címen
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz PirosHello #1 üzenetére
Én pl szivesen vennék egy 4:3 képarányú 7"-ost teló helyett.
#2: +1! Netbook amúgy a kategória, én anno kemény 250€-t fizettem érte és a fél Ny-Euból összesereglett iPad-es kollégák ámultak és bámultak rajta, hogy jéé, ennek saját qwerty billentyűzete van...
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
icp1970
senior tag
Ami jó az jó.Pöpec lett.
-
Frozen
addikt
Szerintem lehetne belőle nagyobb is.
Sokan jönnek itt a 7-9" is mérettel amikor egy rendesebb teló már 6,7 környékét is elérheti.
A szétnyitható telefonok már a 7-10" kategoriát fedik le. A laptopokból érdemi kategoria a 17-18" szóval közé probálják meg bezsufolni a tablet szegmenst.
Én annak a hive vagyok legyen nagy így amegjelenő billenytyűzet mellett is jól látható a tartalom. Telefonon és kisebb képátlonál pont ez az egyik legnagyobb hátrány,hogy a bill kitakarja a a kijelző nagy részét.
Az árazásról annyit kicsit elszaladt a ló a gyártókkal , és hiába az erős hardwer az átlag felhasználoknak ez drága már ennyi pénzért tipikus tartalomfogyasztásra. Ha pedig munkára vagy valami másra kellene akkor pedig nem veszi fel a versenyt a dex egy notival.
Itt akkor lenne nagy fejlődés ha mondjuk belepatintatának 100 euroért már alapból 1 TB m2 es ssd-t és mondjuk a dex helyet tudna futatni egy windowst érintőfelületen.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
válasz t72killer #14 üzenetére
Szerintem ez részlet kérdés kinek mi jön be. A 7,6 " os galaxy fold, fejtetőre is állhat bárki akkor is 7,6 os a kijelzője az hogy a képarány nem jön be az embere válogatja. Ennyi erővel egy tabnál sem biztos,hogy mindenkinek pl az említett 4:3 jön be...
De a lényeg ezekbe a miniatür szegmensekben bele van már gyártva a telefon kategoria.
Ez kb olyan mint amikor valaki jön a 11-13" os notival egyszerűen abnormális kategoria és ezt sok esetben a gyártok is belátták már ezért nincs is választék pl ezen a téren. A tablet vonalon is ez kezd kirajzolodni,hogy a 10" felettire van igény jobban nem pedig az alattira. Nem véletlen az sem hogy a 2 nagy gyártó a samsung és az apple már 14-16" ban kezdi gyártani a tableteket. Nyilván a gyártók abba a szegmensbe isrányba mozdulnak el ahol a bevétel van ergo amit el tudnak adni. Hiába akarnak itt páran 7-9" os kategoriát ha az emberek 1% nak van erre igénye. A másik 30% meg mondjuk a nagyobbat veszi.....Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Windows 10
- További aktív témák...
- Apple iPad 5 32 GB fekete újszerű állapotban mágneses tokkal
- Eladó iPad Air 2th gen 9.7 Wifi +Cellular A1567 32 GB Silver szép állapotú - 12 HÓ GARANCIA - 5387
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehet
- Eladó iPad Pro 9.7 Wifi + Cellular Arany
- Eladó iPad Air 1 Wifis+Cellular 16gb Ezüst
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen