- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Frozen
addikt
válasz
t72killer #14 üzenetére
Szerintem ez részlet kérdés kinek mi jön be. A 7,6 " os galaxy fold, fejtetőre is állhat bárki akkor is 7,6 os a kijelzője az hogy a képarány nem jön be az embere válogatja. Ennyi erővel egy tabnál sem biztos,hogy mindenkinek pl az említett 4:3 jön be...
De a lényeg ezekbe a miniatür szegmensekben bele van már gyártva a telefon kategoria.
Ez kb olyan mint amikor valaki jön a 11-13" os notival egyszerűen abnormális kategoria és ezt sok esetben a gyártok is belátták már ezért nincs is választék pl ezen a téren. A tablet vonalon is ez kezd kirajzolodni,hogy a 10" felettire van igény jobban nem pedig az alattira. Nem véletlen az sem hogy a 2 nagy gyártó a samsung és az apple már 14-16" ban kezdi gyártani a tableteket. Nyilván a gyártók abba a szegmensbe isrányba mozdulnak el ahol a bevétel van ergo amit el tudnak adni. Hiába akarnak itt páran 7-9" os kategoriát ha az emberek 1% nak van erre igénye. A másik 30% meg mondjuk a nagyobbat veszi..... -
-
Frozen
addikt
Szerintem lehetne belőle nagyobb is.
Sokan jönnek itt a 7-9" is mérettel amikor egy rendesebb teló már 6,7 környékét is elérheti.
A szétnyitható telefonok már a 7-10" kategoriát fedik le. A laptopokból érdemi kategoria a 17-18" szóval közé probálják meg bezsufolni a tablet szegmenst.
Én annak a hive vagyok legyen nagy így amegjelenő billenytyűzet mellett is jól látható a tartalom. Telefonon és kisebb képátlonál pont ez az egyik legnagyobb hátrány,hogy a bill kitakarja a a kijelző nagy részét.
Az árazásról annyit kicsit elszaladt a ló a gyártókkal , és hiába az erős hardwer az átlag felhasználoknak ez drága már ennyi pénzért tipikus tartalomfogyasztásra. Ha pedig munkára vagy valami másra kellene akkor pedig nem veszi fel a versenyt a dex egy notival.
Itt akkor lenne nagy fejlődés ha mondjuk belepatintatának 100 euroért már alapból 1 TB m2 es ssd-t és mondjuk a dex helyet tudna futatni egy windowst érintőfelületen. -
icp1970
senior tag
Ami jó az jó.Pöpec lett.
-
válasz
PirosHello #1 üzenetére
Én pl szivesen vennék egy 4:3 képarányú 7"-ost teló helyett.
#2: +1! Netbook amúgy a kategória, én anno kemény 250€-t fizettem érte és a fél Ny-Euból összesereglett iPad-es kollégák ámultak és bámultak rajta, hogy jéé, ennek saját qwerty billentyűzete van...
-
És akkor a top model árát kéremszépen heti fizetés címen
-
Jó kis gép! Jó combos!
-
Somatom
veterán
A túrót nem. A tabok 4:3 - 16:9 között mozognak. Én símán használnék egy kis tabot telóként (nem tartanám a fülemhez, arra van kékfogas kütyüm). Elhanyagolható felhasználási módtól eltekintve, amit nézünk (tévé, monitor, laptop, stb.) szélesebb, mint magas. Nálam alapértelmezett, hogy a telót is fekvőben, két kézzel használom. Ezért még a mentőben is ütném azt, aki a telós nyújtott képarányt kitalálta.
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz
PirosHello #1 üzenetére
A 8-9" nagyon közel van a telefonokhoz, ott annyira nem érzem a tabletség relevanciáját.
-
-Maci-
addikt
Én imádom az S8U-t. Igaz, hogy nagyon nagy igényű programokat nem szoktam futtatni rajta. Nem játszom semmivel. Fénykép, video szerkesztésre hibátlan. Angolt is ezzel szoktam tanulni.
Nálam teljesen kilőtte a Windows-os laptopot. Sok kis apró feature van Androidon, ami win-en nincs. Arról nem is beszélve, hogy mire a windows elindul, addigra atabin már rég kész vagyok az alapokkal (email csekk, fb csekk, messenger stb)
Van hozzá egy bluetooth bill+egér és egy type C . Csak r dugom a külső monitorra ha akarom ésott a pc.
Jó, mondjuk nem volt olcsó. Ez tény. -
rdt89
addikt
Ez már egy kisebb monitor, de legalább van egy gyártó, aki nem középszerű lom hardverekkel, meg az alá lövi be a "tablet"-eit, biztos fog nyitni vagy 5-600 ezer forinton, pláne, hogy nem nagyon van kihívója, maximum az előző generációs készülék, ami ezáltal olcsóbb lesz.
-
kapal
tag
Ha jól érzékelem, feltalálták a billentyűzet nélküli ultrabook-ot.
Amúgy tetszik, adnék is érte kb 300 €-t. Úgyhogy nagyon úgy néz ki, nem lesz üzlet. -
PirosHello
senior tag
Egy tabletnél jól jön az IP68-as védettség. pl. ha szörfözünk rajta.
Viszont fürdőkádban való filmnézés már nem lehetetlen.
Lassan a Tabok képátlója eléri a régebbi PC-s monitorokét. Szerintem inkább kisebbre (8-9" körüli) lenne igény, de hát kinek a pap......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest