-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
válasz
ggaben01 #2654 üzenetére
Hát a fél év gari, az fél év gari, még mindig figyelembe kell venni, hogy nem 150ezreket fizettünk ezért a telefonért, szerintem ahhoz képest, hogy ennek töredékét, amúgy elég jó a megoldási lehetőség, és az sem utolsó nekem, hogy a gyártó válaszolt neked. Gyorsan körül is néztem, mi a helyzet, ha az én telóm is ide jutna: Itt van, amit találtam, szerintem 2500ért egy kijelző, szerszámokkal több, mint amit elvárok ezért a pénzért egy kínai telefongyártótól, és a piaci kínálattól. Ha az enyém is tönkre fog menni, gondolkodás nélkül veszek ilyet 2500ért, és kicserélem, mert, ha ez is csak fél évig működik, akkor is olcsóbb volt, mint egy ájfón
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest