- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszab
aktív tag
Gombok: Nem rémlik, hogy a két szélső gombnak lett volna világítása. Mivel 90%-ban eltaláltam őket "érzésre", így eszembe sem jutott a beállítások között keresni lehetőséget ezek ki-/bekapcsolására.
GPS: Beállítottuk ma a Waze-t is apám SIM kártyájával, fb accjával. Nagyon gyorsan talált jelet.
Wi-Fi: a lakás legtávolabbi sarkában, ahol a P70-em már nem látta a routert, az uleFone még-még pislákolt, és tudtam netezni. (nem volt benne sim, tehát mobil net kilőve) Viszont a tabletem pl. picit ennél is erősebben fogja a jelet, stabilabb. Ahogy a főnököm mondaná: a gyenge közepestől picit jobb. A telefon már apámnál van, az 5GHz-es kérdésre nem tudok felelni.
@74panzer
Csengőhang: végigpöttyögtem a telefon gyári csengőhang lehetőségeit, és elég zajos tud lenni max hangerőn. De sajnos amit @uzsz írt, jogos. Ha a hátlapon fekszik a telefon, akkor az alatta lévő tárgy csúnyán elzárja a hátlapon lévő hangszórónyílásokat, ami nagyon sokat tompít. Azt mondanám, a hangerő 70%-a elvész. De amikor ráraktam az asztali tartóra, aminek a hátlapja egy keret, ergo nem takarja el semmi a hangszóró nyílásokat, akkor nem volt ilyen gond.
Járt hozzá egy átlátszó, szilikon hátlap. Nem bontottam ki, nem tudom, lyukacsos-e a hangszóróknál. Ha nem, akkor nyilván elgondolkodtató, érdemes-e használni.
De melyik hátlapi hangszórós telefon nem produkál ilyet, ilyen körülmények között?
@Ghard:
Nem a fényerővel van a baj. Hanem az automata fényerőszabályzóval. Pl. ha közvetlenül fölöttem a plafonról rávilágít a lámpa, akkor nagyon visszaveszi a fényerőt. Félhomályban pedig össze-vissza ugrált, nem találta a helyes fényerőt. Nekem legalábbis...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Apple MacBook
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001