Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Nem kifejezetten ujonc-fuggo a dolog. Ettol fuggetlenul sajnalom ami tortent, maskor legyel korultekintobb es vizsgald meg a HDD-t, mielott visszaveszed.
-
Pompi
nagyúr
Megértem a felháborodásod, de ven ennek egy topicja:
Akikkel jó vigyázni üzletelés során! [link] -
dane
senior tag
Hello Mindenkinek!
Mindenképpen le kell irnom az egy órával történteket, nem birom magamban tartani!
Pár napja eladtam egy úriembernek egy 500GB-os Hitachi HDD-t itt a PH!-n!
Természetesen korrekt garit vállaltam. Ma felhivott a srác hogy szar a vinyó, kattog meg minden... A mese a következő volt: hazavitte a vinyót, betette a gépbe és megformázta.
Ujrainditotta a gépet, elkezdett másoláspróbát csinálni. Kiment és mire visszajött kattogott a vinyó és lefagyott a rendszer.
Lényeg hogy ma taliztam vele. Visszahozta a hdd-t megnéztem futólag (én hülye barom). Már ott láttam az eredeti Hitachi dobozon hogy az egyik sarka szanaszét van törve. Meg is kérdeztem hogy ez miért ilyen? Ő erre azt mondta hogy biztos a táska miatt. Ezzel le is tudtam a dolgot, elvégre az csak egy műanyag tok. Visszaadtam a pénz a srácnak (NEM ÉRTEM MIÉRT VOLTAM ILYEN ROHADT NAIV).
Mikor hazavittem a hdd-t és tüzetesebben átvizsgáltam észrevettem, hogy a hdd külseje sérült 2 helyen is! Egy törés van a Sata táp szélén és egy másik sérülés ugyanazon a sarkon!
A vinyót úgy adtam a srác kezébe hogy a müanyag doboz és a hdd is karcmentes volt. Még meg is jegyezte hogy milyen origi... Ezek után én visszavettem sérült dobozzal, itthon pedig tudatosult bennem hogy átbasztak, nem kicsit, nagyon!!!
Semmit nem tudok már tenni
Ez van.
Mindenki okuljon belőle!
Az úriember adatai:
SaNyAE
Koszta Sándor (Budapest)
levelezes@uze.net
1 közösségi

[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez van.