Hirdetés
-
Főleg almás platformhoz való dokkoló-tárhelybővítő az Orico fémjelzésével
ph A láncba köthető, 13 az 1-ben megoldás több, mint 50 TB-nyi adattárat tud elszállásolni, és egyebek mellett multimonitoros munkát is lehetővé tesz.
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
S.T.A.L.K.E.R. 2 - Már nézhető a játék fejlesztéséről szóló dokumentumfilm
gp A másfél órás anyaghoz magyar feliratozás is készült, érdemes lehet megnézni a videót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
őstag
Fásat megakartam rendelni amig kickstarteren volt, de mire odajutottam, hogy eldöntöttem már véget ért a campaign, most ha megrendelném novemberi shippinget ír, úgyhogy majd egyszer talán
-
gaben88
őstag
K4-em egy ilyen fehér/fásra szívesen lecserélném, de ISO-ból nincs fehér/fás verzió?
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
-
mpierre
veterán
Na jó. A fehér. ISO. Hu. És akkor egy ideig nem töröm magam.... Esetleg rétegelt nyír lemezzel lehet kérni?
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Anélkül, hogy jobban beleolvasnék, mitől analóg egy analóg billentyűzet?
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
aktív tag
Kiváncsi lennék rá, hogy tisztítani milyen lesz.
Ha nem ezt a méretet adnák, már rendelném is, de hülye módon túlságosan ragaszkodom ahhoz, hogy a kurzorok külön legyenek -
Rayyy
senior tag
Akkor én is ideírom: adjanak fásat fehérbe', magyarba'. A nép követeli.
Minden a legnagyobb render!
-
veterán
válasz E.Kaufmann #10 üzenetére
Azt jelzi, hogy nem csak két állapotot érzékel (lenyomva - nincs lenyomva), hanem köztes állapotokat is, vagyis, hogy mennyire van lenyomva az a gomb, és annak megfelelően történhetnek különböző dolgok.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
-
podtibi
senior tag
Nálam van a hiba vagy másnál sem nyílnak meg a hivatalos oldalaik?
A mecha felvásárolta volna?[ Szerkesztve ]
Ezt inkább rád bízom.
-
Csandi
őstag
válasz E.Kaufmann #14 üzenetére
Nem igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (7 ciklus az aksiban)
- Apple Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / 60 nap Garancia
- CTO MacBook Pro 16" M1 Pro Chip 32 GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- Eladó bontott MacBook Air M1 (13")
- Eladó Nokia 6303 Normál Állapotú Független Fekete Gyűjtői Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- Eladó Samsung E250 Normál Állapotú Független Szürke Gyűjtői Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- Eladó Samsung D600e Szép Állapotú Független Barna Gyüjtöi Darab Hibátlan Müködéssel Jó Akkuval
- 2 darab egyforma Lego Technic 42095 infrás távos lánctalpas kaszkadőr autó eladó olcsón
- ASUS RTX 4070 12GB DUAL WHITE OC Edition AQUA GARANCIA 2026.12. Kiemelten szép!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen