- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Walter_White #3 üzenetére
Jaaaaaaaaaa ,nekem úgy jött le hogy az XP3-al nem vagy megelégedve
Akkor nem szóltam -
Walter_White
senior tag
Hát nem tudom, Akkor az EKWB Velocity 2- is a gagyik közé tartozik, mert 12900K-nál megütötte a 100 fokot. ennél a 14900k-nál foggalmam nincs, de nem is rakom fel rá, mert felesleges. Maximum a méretéből adódóan, 2-3 fok minusz lenne.
Én ennél az alphacoolnál csak pozitív véleménnyel vagyok, ez a 87 fok max stressztesztnél, a nagy nyári melegben ennyi..., játékoknál meg 45, de nincs sztem gond vele, főleg hogy 13eFT volt - míg az EK meg 70.... -
Pro!Petya
addikt
válasz
Walter_White #1 üzenetére
Megvetted az Alphacool leg gagyibb blokkját ami még kapható.
(egy Eisblock is már köröket ver arra)
Nem is értem mire számítottál.Ez egy áprilisi teszt , csak úgy itt hagyom :
-
Walter_White
senior tag
"A fontosabb újdonságok között ott van az átdolgozott 3D Jetplate hűtőfelület, mely hatékonyabban adja át a hőt a folyadéknak, így akár 10 Celsius fokkal alacsonyabb lehet a CPU hőmérséklete."
Kiváncsi vagyok ez mennyire állja meg a helyét... bár nemigen hiszek ebben, azok után ennek, hogy egy 80eFt-os EKWB Velocity2-nek a filléres rögzítő csavarja szépen megadta magát összeszereléskor, és ugy elpattant... így kénytelen voltam rögtönözve egy Alphacool XP3-mat vásárolni 13eFt-ért...(varázslótol), és meglepődve figyeltem, hogy egy 280-300W-ot alkalmanként bezabáló 14900K-m, max hőfoka 85 fokra megy fel, max stressznél. - játékoknál 45-50 fok. - 3- mag tud pörögni 6ghz-n. Minden alapon. Tehát szerintem ezeknek a blokkoknak a csicsán kívül nem tudom mennyi érdemi haszna lehet. Várom megjöjjenek a csavarok EKWB-hez és megy is fel apróra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest