- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
Ha 2TB, akkor ez alapján 100 dollár körül alakul a nand, plusz a többi, aztán kb 200 dollár egy pci-e 4.0-ás megoldás. Persze a kisebbek esetében a vezérlő is lehet egyszerűbb. Na meg lehet olcsóbb mennyiségi megegyezések alapján, de ezek mind titkos dolgok, így csak a nyilvános adatokkal tudunk számolni.
-
Egyrészt ilyenkor rájövök mennyire maradi vagyok. Az igazán fontos dolgaim még mindig elférnek kb 250GB-on. (Persze a Plex szerverbe nekem is van 8 TB.)
Másrészt viszont szerintem a nem túl távoli jövőben annyira a felhőbe költözik minden, hogy játékonként 2-300 GB továbbra is elég lesz, mert minden más a felhőből fog érkezni. 3-4 játéknál többet meg úgysem telepítenek fel egyszerre.
(és titkon remélem hogy kicsit összeomlik ez a nagy social media - "tartalom" gyártás hype és akkor már nem is kell hatalmas tárhely otthonra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SKhynix PC811 2TB NVMe SSD! 7000-6500MB/s
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest