- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Héraklész
aktív tag
válasz
Dragon3000 #32 üzenetére
Erős a gyanúm, hogy kartellezés folyik évek óta.
-
válasz
Dragon3000 #30 üzenetére
Azért az olcsóbb szegmensben nem nyílik annyira ki az az olló.
Ha 1-2TB-ot nézem például
-
Héraklész
aktív tag
válasz
Dragon3000 #25 üzenetére
Pont arról beszélek, hogy sok éve úgy gondoltuk, mára olcsóbbak vagy egy árban lesznek az SSD-k és a HDD-k, emiatt általánosságban inkább az SSD lenne elterjedt 2024-ben. Mondjuk már rég kellene HDD árban adni 20 TB-os SSD-ket. Persze ez nem történt meg, talán szándékosan. Erről szólt a hozzászólásom.
-
bteebi
veterán
válasz
Dragon3000 #21 üzenetére
Sajnos ilyen ez a háborúsinfláció.
Meg a szar gazdaságpolitika.A poén az, hogy normál jellegű, ~20% körüli ÁFA-val (volt ilyen is, bár nem mostanában) és normális euró árfolyam (~270-280 Ft) mellett az a 60 ezer gyakorlatilag 40 ezer lenne.
-
válasz
Dragon3000 #16 üzenetére
+ tibaimp
Beleszámoltam az inflációt (ami leginkább csak Magyarországot érintette jelentősen ugyebár), ezért számoltam át euróra az árakat és így jött ki a 10% áresés 3 év alatt.
Amúgy meg pont akkor, amikor vettem, emelkedtek jelentősen az SSD árak és nem lehetett tudni, hol lesz a vége, azért vettem akkor, de ment az még 8-10%-ot fölfelé (illetve, ha jól emlékszem, 31-32K is volt nem sokkal később, szóval inkább 15%).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest