- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- VoLTE/VoWiFi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaszkóPalkó
junior tag
Az egészből eddig az derült ki, mekkora baromságot mondtál a több hónapos hiba repro-val, ezt próbálod most azzal leplezni hogy regényeket írsz válaszul, érdemi tartalom nélkül. Te kezdtél el kedvenc gyártózni, én meg jeleztem hogy ryzent használok. Ebből rajottél lukra futottál ezzel is.
-
KaszkóPalkó
junior tag
Asus AIO pc-m van ryzennel, előljáróban.
" amíg az érintett cég tudja reprodukálni a hibát, amíg rájön, hogy miért van a rés"
Azonnal produkálják nekik a hibát, és megmondják mi okozza. Nyilván nem csak egy sms-t írnak hogy ementáli a szarod. Vagy személyesen megmutatják, vagy pontos mindenre kiterjedő leírást ad aki felfedezte.De jót mulattam az erőlködéseden. Főleg amikor te beszélsz kedvenc gyártótól. Akkora fanboy vagy mint a ház.
-
KaszkóPalkó
junior tag
Az amd már reagált? Le a kalappal, gyorsak voltak. Ja hogy már 10 hónapja tudnak róla, és konkrétan a konferencia előtt ahol nyilvánosságra hozzák a sebezhetőséget pár nappal javították, illetve mérsékelték a hatását.
A sebezhetőség akkor távolról , egy 0 day kernel sebezhetőségre építve egy rootkit szoftverre mutató megtévesztő maillal kihasználható.
Utána a számítógépről el sem távolítható víruskeresővel, vagy újratelepítéssel, működése szinte észrevétlenül zajlik.Ez igen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- I3-6100T Intel
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez-eladva epicpwnz
- I5 6400 Processzor eladó 3db