Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskonfi
tag
válasz
KőkorSzaki #22 üzenetére
Ez is Barracuda 7200.7. ÉS akkor úgytűnik buktam, az AM-et. Csak azért írtam ide, mert nem akartam új topikot nyitni.
Az everestről meg tudom, hogy nem mindentudó, de az ati progi is azt írta, hoyg nem AM képes.
De akkor keresgélek, hátha találok AM-es firmware-t.
[Szerkesztve] -
kiskonfi
tag
Az akustic managment előnyeit tudom, csak sajnos az everest szerint nem támogatott. Valahol olvastam, hogy ez kb az a széria, amikor jogi parák miatt, le kellett tiltaniuk, és így a satásakat a leggyorsabbra, a patásakat meg halkakra állították.
Nem tudom ez így van-e, de akkor érthető, hogy miért zakatol, mint a pesti gyors.
Tehát új firmware-rel lesz-e acoustic managementem, vagy nem, és ha igen, akkor holt találok ilyet, mert sajna a seagate honlapján nem lelem.
Továbbá frissítés után meglesznek-e még az adataim? -
kiskonfi
tag
No. Van egy seagatem. (st380013as) 80Gb sata. De seekel mint az isten csapása. És zavar. NAgyon. Eddig is tette, de eddig más elnyomta. Most ez a leghangosabb dolog a gépemben, és veszélyez.
Létezik hozzá valami firmware frissítés, hogy acustic managmentes legyen, vagy, hogy le lehessen halkítani. (nem érdekel, ha lassabb lesz, csak legyen csöndben)
Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest