- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
Chapell
aktív tag
Nem állítottam semmit, a BIOS default 324/310,50 -re viszi. Egybként a Speciálsban van 1 ClockRate fül, azon néztem +. De ha Pro sebességre viszi a BIOS deafult, akkor vagy alapból Pro Radeon, vagy flashelték Pro-ra, mivel ennek elvileg sima 9700-nek kéne lennie. Esetleg még az lehet, hogy eredetileg Omega drivert raktam föl, azzal szemetelt, és most már a nomrál cataclyst is pronak ismeri fel?
-
Chapell
aktív tag
Nah, újabb hiba. [L]http://www.tar.hu/sziki99/hiba.jpg[/L]
Ezt csinálja, pedig alap cataclyst 3.6 van fenn, igaz már alapból Pro-nak látja a Sapphire non-pro kareszt, és olyan sebességen is fut. Nem hűtés gond, mert új hzában megfelelő szellőzéssel is ezt csinálja. Plz help vki, mi lehet a gond? -
Chapell
aktív tag
na megvan a hiba, a neve ''láma-user''. monitoron: ''nem csatlakoztatta a power cable-t az ati radeon 9700 kártyájához. Jóvanna, új ez még nekem. :) Egybként a 4-pines csatlakozóba kell dugni a kábelt a kártya belső végén?
-
Chapell
aktív tag
Hi all! A problemem az lenne, hogy most vettem egy Sapphire 9700-et (OEM, a CD-n kívül meg nem lehet mondani hogy ez sapphire), berakom az én jó öreg Asus A7N266-C Nforce alaplapomba az MSI GeForce 2 GTS helyére, majd nuku, semmi kép, speakerből loop-oló rövid sípolás, vissza GeF, megy minden. Help plz, rossz a Radeonom? Mert akkor utazhatok megin fel pestre... :(
Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Metal topik
- Óra topik
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest