- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Aktív témák
-
Chapell
aktív tag
Nem állítottam semmit, a BIOS default 324/310,50 -re viszi. Egybként a Speciálsban van 1 ClockRate fül, azon néztem +. De ha Pro sebességre viszi a BIOS deafult, akkor vagy alapból Pro Radeon, vagy flashelték Pro-ra, mivel ennek elvileg sima 9700-nek kéne lennie. Esetleg még az lehet, hogy eredetileg Omega drivert raktam föl, azzal szemetelt, és most már a nomrál cataclyst is pronak ismeri fel?
-
Chapell
aktív tag
Nah, újabb hiba. [L]http://www.tar.hu/sziki99/hiba.jpg[/L]
Ezt csinálja, pedig alap cataclyst 3.6 van fenn, igaz már alapból Pro-nak látja a Sapphire non-pro kareszt, és olyan sebességen is fut. Nem hűtés gond, mert új hzában megfelelő szellőzéssel is ezt csinálja. Plz help vki, mi lehet a gond? -
Chapell
aktív tag
na megvan a hiba, a neve ''láma-user''. monitoron: ''nem csatlakoztatta a power cable-t az ati radeon 9700 kártyájához. Jóvanna, új ez még nekem. :) Egybként a 4-pines csatlakozóba kell dugni a kábelt a kártya belső végén?
-
Chapell
aktív tag
Hi all! A problemem az lenne, hogy most vettem egy Sapphire 9700-et (OEM, a CD-n kívül meg nem lehet mondani hogy ez sapphire), berakom az én jó öreg Asus A7N266-C Nforce alaplapomba az MSI GeForce 2 GTS helyére, majd nuku, semmi kép, speakerből loop-oló rövid sípolás, vissza GeF, megy minden. Help plz, rossz a Radeonom? Mert akkor utazhatok megin fel pestre... :(
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nyaralás topik
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest