- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
Chapell
aktív tag
Nem állítottam semmit, a BIOS default 324/310,50 -re viszi. Egybként a Speciálsban van 1 ClockRate fül, azon néztem +. De ha Pro sebességre viszi a BIOS deafult, akkor vagy alapból Pro Radeon, vagy flashelték Pro-ra, mivel ennek elvileg sima 9700-nek kéne lennie. Esetleg még az lehet, hogy eredetileg Omega drivert raktam föl, azzal szemetelt, és most már a nomrál cataclyst is pronak ismeri fel?
-
Chapell
aktív tag
Nah, újabb hiba. [L]http://www.tar.hu/sziki99/hiba.jpg[/L]
Ezt csinálja, pedig alap cataclyst 3.6 van fenn, igaz már alapból Pro-nak látja a Sapphire non-pro kareszt, és olyan sebességen is fut. Nem hűtés gond, mert új hzában megfelelő szellőzéssel is ezt csinálja. Plz help vki, mi lehet a gond? -
Chapell
aktív tag
na megvan a hiba, a neve ''láma-user''. monitoron: ''nem csatlakoztatta a power cable-t az ati radeon 9700 kártyájához. Jóvanna, új ez még nekem. :) Egybként a 4-pines csatlakozóba kell dugni a kábelt a kártya belső végén?
-
Chapell
aktív tag
Hi all! A problemem az lenne, hogy most vettem egy Sapphire 9700-et (OEM, a CD-n kívül meg nem lehet mondani hogy ez sapphire), berakom az én jó öreg Asus A7N266-C Nforce alaplapomba az MSI GeForce 2 GTS helyére, majd nuku, semmi kép, speakerből loop-oló rövid sípolás, vissza GeF, megy minden. Help plz, rossz a Radeonom? Mert akkor utazhatok megin fel pestre... :(
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Steel Hunters - Lehúzza a rolót a Wargaming robotos játéka
- SSD kibeszélő
- LEGO klub
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZEN.com
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest