Aktív témák
-
Alan
aktív tag
Az nagyon jó, 2.8 ns-os, így viszont nem biztos, hogy a RAM a gond. Ha nem oldódik meg az órajelcsökkentéssel, vidd vissza hamar.
(Extrém (és gyors) teszt: mindkét órajelet leviszed a minimumra (200 MHz), és így megnézed, hogy fagy-e, illetve trutymó-e a kép. Ha igen, akkor ennyi.) -
Chapell
aktív tag
Nem állítottam semmit, a BIOS default 324/310,50 -re viszi. Egybként a Speciálsban van 1 ClockRate fül, azon néztem +. De ha Pro sebességre viszi a BIOS deafult, akkor vagy alapból Pro Radeon, vagy flashelték Pro-ra, mivel ennek elvileg sima 9700-nek kéne lennie. Esetleg még az lehet, hogy eredetileg Omega drivert raktam föl, azzal szemetelt, és most már a nomrál cataclyst is pronak ismeri fel?
-
Chapell
aktív tag
Nah, újabb hiba. [L]http://www.tar.hu/sziki99/hiba.jpg[/L]
Ezt csinálja, pedig alap cataclyst 3.6 van fenn, igaz már alapból Pro-nak látja a Sapphire non-pro kareszt, és olyan sebességen is fut. Nem hűtés gond, mert új hzában megfelelő szellőzéssel is ezt csinálja. Plz help vki, mi lehet a gond? -
$JD$
csendes tag
Nekem egy Club3D R9700am van, és jól működik már fél éve. Viszont a masina bekapcsoláskor gyakran csak reset után ad képet. Egyébként sípol. Valószínű, hogy a táp nem tetszik neki (szintén Codegen 300W, érdekes, nem?? de jobb ötletem nincs). Persze ez nem sokára kiderül, most várom, hogy elvámolják a dobozomat (TT Xaser III), és ha kézhez kapom végre, veszek bele egy Enermax tápot.
-
Latzee
csendes tag
Biztos vagy abban,hogy nincs ez leirva sehova????
Mert akkor vacsojj ide: [L]http://www.sapphiretech.com/vga/9700.asp[/L]
A lap legaljan...
Mielott en beraktam volna a kartyamat,elotte en ugymond ''vegigtetvesztem'' az ati oldalat,es csak utana csinaltam meg a kartyacseret.
Szerintem,azert gondoltak ilyenre a mernokok,ezert nem lett vegzetes kimenetelu a baki.
Az elozo hozzaszolasom nem lecseszes volt... Az a Te kartyad,azt csinalsz vele amit akarsz,csak kar lett volna erte (ha baja lett volna). -
Latzee
csendes tag
Ejj ejj...
Nekem is 9700-am van,elotte egy Savage4 volt,de ahogy kibontottam egybol feltunt hogy mi az a csatlakozo ott rajta... raadasul a leirasaban benne volt akkora betukkel mint az allat hogy nehogy elfelejtsem radugni a plusz tapot!! (azt irtak hogy akar tonkre is teheted egy ilyen bakival).
Amugy meg hozza kell hogy tegyem,nekem egy 235W tapom van,es minden gond nelkul megy... (igaz csak 1 vinyom van), bar mostanaban le fogom cserelni. -
Ra3
őstag
pont irni akartam hogy a tápra kösd rá, ez minden ex-GeF-esnél előjön :)))
-
Chapell
aktív tag
na megvan a hiba, a neve ''láma-user''. monitoron: ''nem csatlakoztatta a power cable-t az ati radeon 9700 kártyájához. Jóvanna, új ez még nekem. :) Egybként a 4-pines csatlakozóba kell dugni a kábelt a kártya belső végén?
-
sequator
senior tag
300 codegennek bírnia kell, nekem is az van a R9700es mellett
pontosan hányat csipog?? hosszút? rövidet? felváltva??
Sautia -
Chapell
aktív tag
Hi all! A problemem az lenne, hogy most vettem egy Sapphire 9700-et (OEM, a CD-n kívül meg nem lehet mondani hogy ez sapphire), berakom az én jó öreg Asus A7N266-C Nforce alaplapomba az MSI GeForce 2 GTS helyére, majd nuku, semmi kép, speakerből loop-oló rövid sípolás, vissza GeF, megy minden. Help plz, rossz a Radeonom? Mert akkor utazhatok megin fel pestre... :(
Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest