- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
Latzee
csendes tag
Biztos vagy abban,hogy nincs ez leirva sehova????
Mert akkor vacsojj ide: [L]http://www.sapphiretech.com/vga/9700.asp[/L]
A lap legaljan...
Mielott en beraktam volna a kartyamat,elotte en ugymond ''vegigtetvesztem'' az ati oldalat,es csak utana csinaltam meg a kartyacseret.
Szerintem,azert gondoltak ilyenre a mernokok,ezert nem lett vegzetes kimenetelu a baki.
Az elozo hozzaszolasom nem lecseszes volt... Az a Te kartyad,azt csinalsz vele amit akarsz,csak kar lett volna erte (ha baja lett volna). -
Latzee
csendes tag
Ejj ejj...
Nekem is 9700-am van,elotte egy Savage4 volt,de ahogy kibontottam egybol feltunt hogy mi az a csatlakozo ott rajta... raadasul a leirasaban benne volt akkora betukkel mint az allat hogy nehogy elfelejtsem radugni a plusz tapot!! (azt irtak hogy akar tonkre is teheted egy ilyen bakival).
Amugy meg hozza kell hogy tegyem,nekem egy 235W tapom van,es minden gond nelkul megy... (igaz csak 1 vinyom van), bar mostanaban le fogom cserelni.
Aktív témák
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest