- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Aktív témák
-
yurop
csendes tag
Én most kb másfél hétre elutazom utána átvenném valahol (Pesten) a cumót. Ha addig tudsz szerezni mellé akciósan usb-s wlant pc-hez, akkor az is érdekel.
Üdv,
Yurop -
EG0
aktív tag
up
-
EG0
aktív tag
Aha, olyan. De egy helyiségen belül nincs sok értelme, csak ha pl. kertben akarod használni, vagy 1-2 fal van köztük, amiket nem akarsz bántani.
Leginkább szerintem wlan routerrel együtt jó, amire vezetékkel rákötöd közeli pc-ket, és a notit meg pár problémás (nem túl távoli) helyen lévő PC-t meg vezeték nélkül ''kötöd rá'', ekkor minden gép látja egymást egy munkacsoportban, és mindegyik gép egymástól függetlenül van neten.
Meg ha a notival több helyen dolgozol, akkor is így a legegyszerűbb bárhol helyi hálóra/netre csatlakozni.
Akkor idáig Vangelis és yurop 1-1 kari rendel -
EG0
aktív tag
naga: A nem jó ár az 6000. (PCI-os is meg USB is ennyi. Szerintem találsz jobbat.)
yurop:
a, kell egy access point (lehet wlan router is), ami a netre van kötve. Ez lehet a saját tulajdonod, amire kábelnet vagy adsl megy, meg pár helyen van nagyvárosokban ingyen és fizetős elérés is, ez ilyen kiülsz a parkba móka.
b, igen. Ez gyakorlatilag egy helyi hálózati kártya, csak vezeték nélküli (wireless local area network).
c, játékoknál nem az adatátvitel számít, hanem a válasz-gyorsasága (pl. ping). Ebben elmarad a vezetékestől, de szerintem még mindig jó. Amúgy 11 Mbps az átviteli sebessége, a leggyorsabb othoni Internetelérés sem több 3 Mbps-nál.. tehát net megosztásra tökéletes, de mondjuk bazi nagy file-ok másolásánál két gép között már gyorsabb a 100 Mbps -os vezetékes hálózat.
d, Nézz utána, kompatibilis-e a notebookoddal.
CARDBUS, PCMCIA Type II: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
yurop
csendes tag
Ha megengedsz néhány abszolút láma kérdést
(mindenesetre egy up):
nagyon nem vagyok otthon ebben a témában...szóval mire használható egy ilyen?
pl. Ha van egy notebookom és veszek bele egy ilyen kártyát akkor
A, lehet vele az internetre kapcsolódni? Hol kell lennie és miféle adónak?
B, tudok adatot átvinni egy másik olyan gépre, ami szintén rendelkezik egy ilyen adapterrel?
C, ez az adatátvitel elég gyors pl. hálózaton játszható játékokhoz?
Many Thanks!
Ui. Ha nagyjából jól látom a dolgot akkor kell egy ilyen -
EG0
aktív tag
Hali,
érdekelne titeket SMC 2635W kártya 2500 pénzért?
Bontatlan, garanciális, több darab is.
EG0
Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapotban!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- 2TB Seagate Barracuda ST200DM008 100/100 MEGKÍMÉLT!
- Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest