- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
sai
aktív tag
senki nem tud help elni??? :O
jah és tegnap még jobb dolgott csinált.
ezek a könyvtárak amikbe nem lehet ujat létrehozni + voltak osztva.voltam lan on tegnap és levettem roluk a + osztást és amint levettem utána már be sem engedett a könyvtárakba.. (azt irta ki hogy hozzáférés megtagadva) ekkor már idegroham keringetett.. aztán fogtam és vissza akartam rakni a +osztást de ezt sem engedte ekkor valami olyasmit irt ki hogy hiba az attribútumoknak valami.. aztán csak okot tudtam nyomni.. +osztani nem osztotta meg de betudok lépni a könyvtárba.. de azon belül uj könyvtárat még mindig nem tudok csinálni..
kezed nagyon ideges lenni...
[Szerkesztve] -
sai
aktív tag
Hi all!!
nah az van hogy van jópár könyvtáram amin belül nem tudok létrehozni uj könyvtárt.. és egyre több ilyen van.. ha + nézem a tulajdonságokat akkor ott van hogy az a könyvtár irásvédet de nem tudom leszedni róla mert akkor a következöt irja ki. : Hiba az attribútumoknak a következő fájlra történő alkalmazásakor: D:*** (ide mindig csak ki ir valami file aminek egyébként semmi baja) A hozzáférés megtagadva.+ van 1 Trojan virusom is amit sehogy nem tudok leszedni.. virus irtó sem tudja letörölni csökkentett módban sem és ugy sem hogy 1másik gépbe teszem be a vinyot.
van valakinek valami 5lete???
ja ez a Virus a D: meghajtomon van a TeamSpeak ben KeyPress.dll file. (havernak is jelezte virus irto hogy az 1Trojan virus de neki simán letörölte a Norton Antivirus.nekem nem.. és mikor hozzá betettük a vinyomat akkor neki sem törölte le a vinyomról.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest