- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
sai
aktív tag
senki nem tud help elni??? :O
jah és tegnap még jobb dolgott csinált.
ezek a könyvtárak amikbe nem lehet ujat létrehozni + voltak osztva.voltam lan on tegnap és levettem roluk a + osztást és amint levettem utána már be sem engedett a könyvtárakba.. (azt irta ki hogy hozzáférés megtagadva) ekkor már idegroham keringetett.. aztán fogtam és vissza akartam rakni a +osztást de ezt sem engedte ekkor valami olyasmit irt ki hogy hiba az attribútumoknak valami.. aztán csak okot tudtam nyomni.. +osztani nem osztotta meg de betudok lépni a könyvtárba.. de azon belül uj könyvtárat még mindig nem tudok csinálni..
kezed nagyon ideges lenni...
[Szerkesztve] -
sai
aktív tag
Hi all!!
nah az van hogy van jópár könyvtáram amin belül nem tudok létrehozni uj könyvtárt.. és egyre több ilyen van.. ha + nézem a tulajdonságokat akkor ott van hogy az a könyvtár irásvédet de nem tudom leszedni róla mert akkor a következöt irja ki. : Hiba az attribútumoknak a következő fájlra történő alkalmazásakor: D:*** (ide mindig csak ki ir valami file aminek egyébként semmi baja) A hozzáférés megtagadva.+ van 1 Trojan virusom is amit sehogy nem tudok leszedni.. virus irtó sem tudja letörölni csökkentett módban sem és ugy sem hogy 1másik gépbe teszem be a vinyot.
van valakinek valami 5lete???
ja ez a Virus a D: meghajtomon van a TeamSpeak ben KeyPress.dll file. (havernak is jelezte virus irto hogy az 1Trojan virus de neki simán letörölte a Norton Antivirus.nekem nem.. és mikor hozzá betettük a vinyomat akkor neki sem törölte le a vinyomról.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- E-roller topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest