- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
borely
tag
Az Antec SLK3700 BQE (Black Quiet edition :) ) olcsóbb mint a Sonata és a tesztek szerint nem is hangosabb, +még nagyobb is +le lehet szerelni a jobb oldalát is, +Full ATX-s lap is simán elfér benne. A Táp amit adnak hozzá 350W-s szintén van fan only csatija, van hozzá 12 cm-s venti hátulra + ha akrsz beszerelhetsz egyet előre is. Nagyon jó kis ház (Gondolom kitalaláltad, nekem ilyen van...)
-
Csigapa
tag
Antec házak között nézz körül. Van olcsóbb is mint a Sonata, igaz egy picit hangosabb de szintén jó minőségű táppal, elöl hátul 12cm-es venti hely, elöl pont a vinyókra tolja a levegőt szűrőn keresztül, a szerelése meg tiszta élvezet! (kivehető hdd tartó, gumibakokkal, kézi csavarok, miazmás...)
-
andorpapa
őstag
Erről van szó, csak más színben: [L]http://www.altex.com/product_info.php?products_id=4332[/L].
A linkelt oldalon 115 dolcsiért osztják. -
andorpapa
őstag
Ja, és van még egy darab. A DTK egyik reklámján láttam egy Diabolic névre hallgató házat, 4x5.25'', 2 külső és 4 rejtett 3.5'', 12 centis venti hátul, légtölcsér (fanduct) a CPU-hoz, előlapi kivezetések stb, kb. egy Chieftec és egy DTK keveréke (kívülről, mert belülről még nem láttam), 300/350/400 Wattos táppal, hátha ez olcsóbb, mint a Sonata.
Egyelőre nem láttam még senki árlistáján, szóval érdemes felhívni a DTK-t, hogy mi az ábra. -
petyax
aktív tag
Ja és a winchesterek is hangtalanul működnek, hála a gumialátétes szerkezetnek. Ez is elég fontos szempont.
Nekem 2500+ @ 3200+ procit egy Zalman ALCU-val (alap fordulaton 1350RPM) most, hogy 29fok van a szobában, így is 45fokon tart. Max terhelésnél sem megy 50fok fölé soha! És a házban mindössze az 1db 12cm-es házhűtő ventillátor van.
Ja meg a videókari passzív hűtőjére raktam egy 12cm-es ventit, amit a FAN ONLY-ra csatlakoztatva semmi hangja nincs. -
TexT-BoY
addikt
vedd meg az én Antec Pluswiew 1000amg-met... én az elejébe vágtam egy 12es ventit képet találsz a képtáramon... mondj 1 jó árat és oda adom:DDD
-
petyax
aktív tag
+1 szavazat az Antec Sonatara. Azért ez egy minőségi darab. 380W-os táp FAN ONLY-val, ami nagyon király (így hangtalanul működnek a ventik a házban) + Jár hozzá egy jó minőségű 12cm-es venti. A ház szellőzése nagyon jó, nagyon csendes és nem utolsósórban masszív szerkezet. Én nagyon meg vagyok vele elégedve :C
-
Beast_
tag
Igazad van bár a táp is jó dolog benne.
Az is mellette szól még hogy nem 1-2 évre akarom venni, hisz a BTX még odébb van.
Mindennesetre el kell döntenem hamar mert egyre melegebb van és a kis codegenem nem igazán bírja ellensúllyozni a a nyarat.
Kalandor köszönöm nem kell, félek elhelyezni sem tudném :D -
zsiga667
addikt
-
Beast_
tag
Nos a téma hogy mindenféleképp olyan házat keresek amibe 12cm-es a rendszerhűtők helyei. A Dizájn nem annyira fontos!
A másik lényeges dolog az ár, max: 20000 Forint.
Tudom vannak 30-40-50 ezer forint felé ilyen házak , de az nevetségesen drága. :Y
Kérem szépen a nagyzolókat kíméljenek a beszólásoktól!
Várom az ötleteket. thx
Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest