-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
gyakorlatilag ott akadt el a dolog,hogy paypal fizetés végigment, majd minden ok nélkül a sikeres tranzakció kiírása helyett átrakott a másik oldalra,mármint a profilomat bal oldalra és nem történt meg a tranzakció!
leszerettem volna fotózni,hogy lásd is de mivel már megy,így ezt már nem tudom megtenni
de mostmár jó
-
-
-
-
Polos
csendes tag
Szia!
Töröltem és újból hozzáraktam amikor szóltál. Direkt vártam, hogy legyen elég új hozzászólás a témában, hogy kiderüljön megjavult-e. Jelentem, nekem nem működik, ilyen linket generált:
http://prohardver.hu/tema/jelentsd_a_csalokat_es_az_uzletrontokat/hsz_15951-16000.html#msg15938
ez lenne a helyes:
http://prohardver.hu/tema/jelentsd_a_csalokat_es_az_uzletrontokat/hsz_15901-15950.html#msg15938 -
ravail
senior tag
Tisztelt Urak!
A régi HardverApró felületén de a lapcsalád többi felületén is ha a hirdető vagy hozzászóló esetleg a levelező partner nick nevére kattintva elő ugrik a személyes adatait tartalmazó "Felhasználó" ablak, ahol az "E-mail és személyes adatok megjelenítése "gomb"-ra kattintva az ellenőrző kód helyes beírása után láthatóvá válnak az általa megadott személyes adatai. Valahogy így:Az új HardverApró-n -legalábbis nálam win7 x64 alatt, Ie10-ben- ilyen gomb nincs. Vagy csak én nem látom? Itt nem lehet a személyes adatait megjeleníteni? Tervezitek ezt is pótolni?
Itt mindössze ennyi jelenik meg:Nem tudom, ebből hogyan lehet itt megtekinteni a többi felhasználói adatát a partnernek, illetve ha valahova szükség lenne róla linket küldeni, azt sem tudom, hogy hogyan lehetséges. ivel a képek magamról készültek, az "Adatok szerkesztése" alatt én láthatom, szerkeszthetem a saját adataimat.)
Ezt csak én hiányolom? Ha másnak nincs rá szüksége, akkor elnézést a jelzésért!
Szép estét! Jó munkát! -
Csak az aprón és csak ennél a résznél: G@ß! további apróhirdetései »
Ezen leírás alapján (#German ß) a text-transform: uppercase okozza a bajt, mivel a ß kisbetűs és nincs nagybetűs megfelelője.
Capitalize, inherit és none értékekkel jól jelenik meg, de akkor a szöveg többi része is ennek megfelelően változik. -
anna/anna
csendes tag
Sziasztok!
Hat en sajnos nem vagyok egy computer-szakember.... nem tudom ennel jobban leirni.
Amikor a hirdetest fel akartam adni, egyszeruen nem lehetett a ,,feladas,, gombra rakattintani. Az hogy ,,elmosodottan latszik,, azt jelenti, hogy a gombon a felirat ronda, csunya, elmosodott... es lehetetlen rakattintani.
Annyit el tudtam erni, hogy bar feladni nem tudtam, de az ,,inaktiv hirdetesek,, koze valahogyan bekerult...
http://hardverapro.hu/hirdetes_aktivalasa/2295468
De itt sincs olyan gomb, amivel aktivalni lehetne...
Koszi, ha megerti valaki ezt a ,,halandzsat,,...
Tovabbi szep napot mindenkinek,Anna
-
Lasy
veterán
most meg már megy.pontosítok. ha a hardverapro oldalról nyitom meg nem megy.
de ha innen prohadverről akkor meg tudom nyitni.http://hardverapro.hu/apro/htc_wildfire_s_fekete_vodas
http://hardverapro.hu/apro/eladocserelheto_htc_desire_x_telefonhttp://hardverapro.hu/apro/htc_wildfis_fekete_vodas/
http://hardverapro.hu/apro/eladocserelheto_htc_desix_telefon/mint látható valamiért levágta és átírta a linket...
-
ravail
senior tag
Szia!
Szerintem meg, vagy (1) törje el a sor végén, és jelenítse meg a többi részét a következő sorban esetleg több sorban, ha olyan hosszú a link, vagy (2) mint itt a lapcsalád több felületén is, egy vízszintes gördülősáv beszúrásával tegye lehetővé a teljes link megtekintését.
Így semmiképen sem jó, hisz elveszíti az értelmét az egy sort meghaladó hosszúságú link adása másnak, mivel a végét úgysem olvashatja, s így úgysem tudja használni.
Mellesleg a régi HardverApró PM felületén a fenti (2) működött kifogástalanul. Feltételezem, ha valaki más felületről lép be, és a régi PM felületet használja az most is a (2) szerint látja a beszúrt kép szerint az új HardverAprón látható helyett. -
béke
aktív tag
Köszönöm, elméletileg ez történt. (válasz a kérdésemre) reméljük minden ok.
-
kriptonsoft
csendes tag
most reggel 04:16-kor megint megkaptam a hibaüzenetet aminek a végéről még mindig hiányzik az l mint laci betű..
időkorlát nélküli belépésen voltam, hosszas inktivitás után jelentkezett a hiba, adatlapom elérhető volt, de ezt majd látjátok a logból.. ki-belépés után minden rendben...
de ritkábban fordul elő mint korábban -
-
Lacko32
tag
Amikor feladtam a hirdetést,feltöltöttem hozzászólásban képeket. És onnantól fogva próbáltam megnézni a hirdetést,de nem jött össze. A módositások apróbb elirások miatt történtek,illetve ár-változtatás miatt. Áthelyezés előtt,és után is ezt csinálja sajnos. Viszont a linkeket ha megnézed,van benne egy csöpp változás a végénél. Nem értem,miért módosult.
-
zoltan6
addikt
ezt biztos hogy így terveztétek,hogy korlátlan ideig lehet hosszabbítani?ha még egyszer rányomok a hosszabbításra,megint meghosszabbítja 4 héttel,tehát a hosszabbított 4 hétre még enged hosszabbítani 4 hetet.
(#1784) gban
valóban csak 2x4 hetet enged,azt hittem hibás.akkor miért nincs mindjárt 8 hét? -
Chaser
legenda
Benéztem, vissza. Frissítettem, eltűnt a jelzés. Logout, login, nincs jelzés. A gép amiről vagyok pár órája kapott új rendszert és azzal együtt chromeot is, szóval nem tudom annál a lezárt "FPS gyilkos" hirdetésnél mért jelzett a motor, de én oldalamról user error ezzel kilőve. És azt se tudom mitől szűnt meg
Jelenleg OK
ha megint előjönne a jelenség jövök jobb híján.
Aktív témák
Hirdetés
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest