- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
Ottó58
senior tag
válasz
geloczigeri #2793 üzenetére
5-én nem tudtam a hozzászólásaimhoz lépni, a privát üzeneteim nem tudtam megnyitni, így nem tudtam senkivel kommunikálni, le is maradtam egy üzletről!- köszönöm, amikor a legjobban kellene, akkor nem működik.
Valamilyen Prohardver kommunikációs hibára hivatkozott. -
Ottó58
senior tag
Ma két hirdetésre felhasználtam az összes UP-ot, más-más időpontban, mégsem tette elejére a rendszer!
-
Ottó58
senior tag
Sziasztok!
Nekem üzenet küldésekor nem tetszik, hogy az ablakot nem lehet odébbhúzni, közben olvasva a hirdetést, hátha még kérdés jutna eszembe.
Általában utálom az elsötétülő ablakokat, nem tudom, ez mostanság a "divat", nem lehetne úgy, mint a régiben volt, hogy odébbhúzva is lehetne olvasni a hirdetést? Így másik lapot kell megnyitni. -
Ottó58
senior tag
Újabb dolog a hirdetéssel kapcsolatban.
Előzőleg írtam, módosítottam volna a hirdetést, de felmerült az előző hiba.
Mégegy! Örültem, hogy a régi hirdetések elvesznek, ha valaki nem újítja meg, mert sok már nem volt érvényes!- De! -meglepődve tapasztaltam, hogy az enyém is eltűnt, mert nem sikerült megújítanom, nem akartam hamis adatot megadni, közben lejárt és sehol nem találom, hogy frissítsem.
A baj, hogy a rendszer nem küld e-mailt ilyen esetben, mint máshol, nem lehetne ezzel kibővíteni? -
Ottó58
senior tag
Sziasztok!
Sajnos egy hibába ütköztem!
Módosítanám a hirdetést, hajlandó vagyok postára adni, (bejelöltem), de nem engedi végrehajtani, mivel nem jelöltem be egy személyes átvételi lehetőséget.
Mármost a legközelebbi település a listáról 30km feletti távolság, ha megjelölöm és nem tudok utazni, miért kötelező e művelet?
Megjegyzés: már vásároltam olyantól, aki nem tudott utazni, írta miért, és csak posta jöhetett szóba.
Nem csak Budapest és nagyvárosok szintjén kellene gondolkozni, vannak települések, hogy alig van megfelelő közlekedés, nem mindenkinek van szgk.
Aktív témák
Hirdetés
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest