- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
SimonYana
addikt
válasz
szab.tam #3473 üzenetére
Biztos vagyok abban , hogy mi felhasználok csak az idézésről kapunk , majd értesítést a NAV-tól!
Szomorúan láttam , hogy a 2006-os hirdetéseim is ott voltak bent az archívumban amiről Én már régen elfelejtkeztem , de a kedves PH ilyen módon eszembe juttatta! Tehát mondhatjuk azt is , hogy nem hogy eltüntették , még az orrunk alá is dugták! Bár csak lenne vagy 300-400 milla , mert azt már nem nézik! Csak a kisembereken akarják leverni a port! Hogyan fogom én azt bebizonyítani , hogy megvettem a prócit 60-ért és eladtam 55-ért így nem hasznom , hanem károm származott!
Hiányzik ez majd nekünk egyáltalán nehogy a nyakunkra lépjenek!
Igaz 600 ezer/év-ig nem basztatnak , de mi fér bele ebbe az összegbe? Ha havonta cserélsz VGA-t , már véged is van!
Tehát erre volt jó ez az új PH! Kisöpörni a fiókokat és a NAV-nak elérhetővé tenni!
Most már lehet remegni Uraim! -
maxxenergie
senior tag
válasz
szab.tam #3465 üzenetére
Köszi a választ!
Nem teljesen értek egyet azzal amit leírtál, sokan keresünk-eladunk (szeretnénk) egyben Lap + Proci + Ramot eladni. Mivel ezeknek a hirdetéseknek nincs kategóriája, ezért gondoltam, hasznos lehetne. Ennyi erővel amit írtál akkor nem kéne a konfig kategóriába sem GAMER gép, mert beírja a hirdetés címébe és mindenki látja, sőt ha így gondolkozunk, még a kategóriák sem kellenek. Ha valaki külön akarja eladni, egyből megfelelő helyre pakolja évek óta jól működik tényleg, de akkor már nem félkonfigról beszélünk onnantól. Ezt nem értem :
Ha lenne félkonfig kategória, és hozzá a variációk számából adódóan n+1, (na jó n+2
) alkategória, hogy áttekinthetetlenné válna. ráadásul a hirdetőre sem találna rá senki.
Miért nem
ugyan úgy rátalálnának, sőt még könnyebben mint most hogy ezek össze-vissza vannak pakolva jelenleg a kateágóriákban, sokszor duplán-triplán hirdetve külön-külön
ki akar félkonfigot venni?
pláne azt a felet, amit pont az eladó szeretne eladni.
szinte senki.
a "félkonfig" eladhatóságát kizárólag az eladók gondolják így, hibásan.Sokat eladtam és vettem is most Szerdán is veszek egyben félkonfigot, sokkal jobb mint külön megvenni, nem lehetnek kompatibilitási problémák (egyben volt használva eddig is), BIOS malőrök a lapoknál, általában olcsóbb mint ha külön-külön veszed meg, illetve nem mellékesen egyben tudod megvenni egy eladótól aki eddig használta. Nem kell három-négy helyre rohangálni külön. Szóval a Félkonfig kelendő, tapasztalatból mondom sokkal hamarabb eladható mint bármi más (Komplett gép- vagy akár külön külön alkatrészek, ha jó árban van, alkatrészi egyenkénti árak alatt minimum 10%-al !
Jelenleg is 145 ilyen hirdetést találtam, szóval lenne értelme, nagyon nem kéne szétszedni, elég lenne így is Félkonfig / Intel / AMD, de én már a Főkategóriának is örülnék, meg sztem sokan mások is
Másik káoszt a Komplett gép kategóriában látom, 1290 hirdetés jelenleg egy kategóriába sorolva
Szerintem szét kellene szedni alkategóriákra, így ki-mit keres könnyebben magtalálná, ugyan úgy mint az alaplapoknál, ott sem egy kategóriában van az összes lap, hanem foglalat szerint és azok szuperek is.Ha AMD-t keresek, miért nézzem át az összes INTEL konfigot pl... Kereső ott van ok, de az hoz mindent ahol megjelenik a keresett szó szóval az sem egy jó megoldás...
Szétszedném így : Komplett asztali PC - INTEL - AMD ezeken belül ami az alaplapoknál van (Socket 775, 1156 stb... és így mindenki könnyebben tudna keresni feladni a hirdetések közé, jobban átláthatóbb lenne az egész
Ha nem tervezik ennyi, de én ezeket nagyon rég hiányolom, és napi szinten most jutottam el ide, hogy leírom eme javaslatom.
-
Morris
veterán
-
SUPREME7
őstag
válasz
szab.tam #3432 üzenetére
Jaj. Nem akarok senki helyett beszélni, de azért ez elég nevetséges amit leírsz. Nem foghatják mindenki kezét aki feljön az oldalra. Egyébként is az ÁSZF-et ki olvassa el? Szerintem 99% nem. Akkor mit vársz, minden júzernek küldjenek ajánlott levelet, hogy elmondják nekik, mit szabad és mit nem ebben az országban? Mindenki saját magáért feleljen elsősorban, szerintem.
-
-
válasz
szab.tam #2135 üzenetére
Maximálisan egyetértek veled. Megy minden magyarországi hirdető oldal egy tulajdonosi kör felé sajnos, évek óta tart a folyamat. Persze az a reakció, hogy ez csak urban legend
A vége az lesz, hogy egyformán sz*r lesz mindegyik, és eltűnnek az olyan jó oldalak, amilyen a régi Hardverapró volt. Ez az új felület ugyanabba az irányba megy, mint ahol a többi tart.
A értékelési rendszer teljesen félresikerült. Két értékelt eladás után 10 pozitívam van... ez olyan, mintha a vaterás értékelési rendszer túlbonyolított verziója lenne, ami még nem is hiteles. Eleve nem lehet az egy olyan oldalon ahol névtelenül, bármilyen ellenőrzés nélkül lehet regisztrálnia bárkinek bárhányszor...
-
válasz
szab.tam #2135 üzenetére
- az arculat frissítve lesz, de az koncepció volt, hogy egy általános apró layout felé toljuk, és ha ehhez az kell, hogy kivegyük a mostani arculati jellemzőket (például végtelenül elaprózott fontok stb.), akkor kivesszük
- xp + ie8 hibahatáron kívül van már, nem foglalkozunk vele. ezzel együtt a weblap valóban nagyobb és lassabb lett, de többet is tud. de ie6-ot sem támogatunk már, meg sem néztük vele az oldalt
- a látogatószámot és kimászást meg bízd ránk légyszi. tényleg marha fárasztó, amikor egyes olvasókból azonnal internetes szakmabeli lesz. ha eltoltuk, majd korrigálunk. eddig is rengeteg okos észrevételt kaptunk minden egyes változtatáskor. ha hülyék vagyunk, megszívjuk. ha minden várakozással ellentétben mégsem vagyunk hülyék, akkor meg mégsem. tényleg nem tudom, hogy mit lehet ezen ennyit károgni
-
Zoli133
addikt
válasz
szab.tam #2135 üzenetére
Amennyit hozzá tudok tenni a weblapkészítéshez:
Az új apróhoz képest, mérhetetlenül egyszerű weblap készítésében sikerült nemrég részt vennem. Az IE alatt működésre bírás valami borzalmas feladat, még IE 9 esetén is. IE 8-hoz meg konkrétan újra kell írni az oldalt mert nem támogat semmilyen szabványt rendesen (CSS 3, ugyan ki halott róla...), de amit elvileg támogat, az se működik rajta.
Tehát részben a védelmükben szólva, egy pár funkciós oldal, is hetekbe telhet mire ki van tesztelve IE 8 alatt működőképesre, az apró meg elég sok kódot tartalmaz, hogy ez egy kínkeserves munka legyen. -
törölt tag
válasz
szab.tam #2135 üzenetére
+1
utolsó bekezdésedhez annyit tűznék be:
és igen soká fog tartani, mire kimásztok belőle.
technikailag és a régi júzerek előtt is...technikailag talán,a juzerek meg jönnek-mennek.
lásd Wágner úr/indexfórum kattintásszám miazmás,aztán repült előszór Wágner úr utána meg repült a fórum jó része,végül a kedves elhasználók köszöntek el szépen sorban csendesen.
Mindenesetre mint elhasználó mást nem tehetünk mint konstatáljuk a kedves ownerek koncepciózus szerencsétlenkedéseit.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged