- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Na, ez a hozzáállás is igénytelen. Megnézném, hogy az adott mobil kijelzője mennyire karcos, de nem látom. Vagy mondjuk a tesztfotóit feltölteném, de nem, arra sem alkalmas. Lószart sem ér így az egész.
Amúgy az egész oldal egy retek lett. Látszik, hogy nincs mögötte UI-tervezés (pláne nem grafikus), csak olyan lett, amilyen. Ebbe a képbe végülis tökéletesen beleillik, hogy a képek is gány minőségben kerüljenek föl. A fórum is ezer éves, nem kezeli a feed-eket, nincs rendes témakövetés, csak topikok, meg az ömlesztés. Elavult szutyadék az is. Ez nekem, így 2014 hajnalán eléggé röhejesnek hat, hogy a végre bevezetett újítás nem igazán fejlődés... De legalább már pénz is kérhetnek érte, mert megnőtt annyira a felhasználói bázis és az arcuk. Ez az egész lényege...
-
LonGleY
veterán
Honnan tudjam én, hogy milyen kóddal dolgoznak? Majd ha kell nekik valami, szólnak. De leginkább utánanéznek, ahogy programozóknál szokás. Gyanítom itt nem a megoldás hiányzik, hanem direkt / igénytelenségből lett úgy beállítva, ahogy. Mert tény, hogy így ötöde akkorák a jpg-ek. Csak 2013-ban az efféle spórolás eléggé érdekes, még ha nagy forgalmú oldalról is van szó. o_O Egyébként cikkek esetén már több ízben szóltam, és küldtem is jobb tömörítési eljárással készült képet. Egyszerűen egy csomó embernek semmi szeme ehhez, pedig szerintem nem kell grafikusnak lenni hozzá...
-
LonGleY
veterán
Nem tudom miről beszélsz, JPG-vel és PNG-vel is ugyanezt csinálja. Mindegy, hogy mi a forrás, ugyanilyen szarra tömöríti. A lényeg látszik, bizony: az oldal készítői a minőségen akarnak spórolni. Foltos az egész, ezért még az is jobban néz ki, ha inkább semmit sem rakok be. Egy képnek nem az a lényege, hogy tömörítési hibákat nézzél rajta, meg pamacsokat... ez bárkinek feltűnhet, aki normális monitoron böngészik.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest