-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
vittorio7
őstag
Szerintem ezért nem jogos: "miért nem csörögtem rá, mielőtt elindulok!(ebben van vmi igazság,de én azt hittem egy bolt)"
Meg nem jött létre az üzlet. És, ha a nagymamát kellett sürgősen kórházba vinni, és valaki ezért nem lesz otthon, akkor hozzon orvosi igazolást? Vagy megy a negatív? (De ez szerintem inkább már privát beszélgetés, nem is off topic...)
-
vittorio7
őstag
El sem tudod hinni, hogy nekem hányan mondták már telefonban is, hogy azonnal érte jönnek, és egy óra múlva már el is viszi a cuccot. Persze sose jöttek! Aztán azóta is várhatnám őket.
Nem mindig az eladó a hibás. Postázzak egy kondigépet, utánvéttel akár a "gyereke" életére is esküszik, hogy átveszi. Hát persze. Meg kenyérpirítót akar cserébe adni....
Milyen monitor az amihez sofőr kell? Mert a srácnál csak LCD-ket látok, azokat meg kézben is el lehet vinni.
Aktív témák
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VoIP telefonálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-roller topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest