- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
válasz
animatrix11 #6382 üzenetére
lehetne, mindent lehet. de a trend a neten most az, hogy (elsősorban a mobil képernyők miatt) nagyobb fontok, széthúzottabb oldalak.
a megoldás az lesz, hogy csinálunk egy ultrakompakt lista nézetet, ahol egy füst alatt csökkentjük a fontméretet is. aztán mindenki azt használ, amit akar. viszont az egész site-on nem fogjuk összenyomorgatni a betűket, ez csak a listaoldalakon lesz, és ott sem drasztikusan.
-
JegesEmber20
aktív tag
válasz
animatrix11 #6382 üzenetére
Tetszik az ötlet, +1
-
válasz
animatrix11 #6371 üzenetére
de mégis hogy lehetne váltani? ez egy tök új kód, nulláról, minden új. töltsünk el még 2-3 hónapot azzal, hogy létrehozzuk a régi arculatot, kiteszteljük ötszáz platformra, hogy ott legyen? mindezt úgy, hogy csomó dolog máshogy is van szervezve, máshogy működik (ergo lehetetlen)?
csinálunk egy kompakt nézetet, aztán ez az új design, ez van. egyébként azért túl vagyunk már egy tucaton legalább, alsó hangon, ennek fényében is merem mondani, hogy kifejezetten jó ez (mínusz a bugok).
-
SUPREME7
őstag
válasz
animatrix11 #4941 üzenetére
Már lassan két éve megkérdeztem, de választ nem kaptam.
De egyébként egyértelmű a dolog, ha a fizetős részét nézem. Alapból ugye UP szerint nem lehet listázva, mert kiemelt hirdetést nem lehet uppolni, tehát IDŐ szerint van listázva, csak míg a sima hirdetések időrendben csökkenő, tehát az újabbak vannak elől, addig a kiemeltnél az kerül előre akinek régebbi a hirdetése (vagy régebb óta fizet? Nem tudom, hogy régebbi hirdetést kiemelve "beelőzné-e")
Pedig ha korrekt lenne a dolog, akkor az alapértelmezett listázás a kiemelteknél a kiemelés dátuma szerinti lenne, de még az sincs megoldva, hogy egy nem kiemelt hirdetést később kiemelve "újrainduljon", tehát ha valaki egy hét után emeli ki a hirdetését, akkor simán a lista végén lesz mindenhogy ...
-
kenwood
veterán
válasz
animatrix11 #4939 üzenetére
Arra en sem talaltam sehol infot,hogy mi alapjan kerul a kiemelt hirdetesem a billentyuzet matricas srac moge.
Ha feladas szerint rendezed,akkor jo a sorrend,de a default ido szerinti rendezes eseten (amit kb. mindenki hasznal) nem. -
Jamy01
csendes tag
válasz
animatrix11 #4847 üzenetére
Én is felvettem már, ha jól emlékszem, de jobban belegondolva, lehet hogy nem olyan jó ötlet.... (Negatív kritikák, warnok a hirdetővel kapcsolatban, stb.)
Ha valami barom mégis "teletrollkodja" a faladat, szólni kell egy modinak..... E' van... -
válasz
animatrix11 #4834 üzenetére
A ph-n is elkelne ilyen opcio, sajnos nincs lehetoseg egyik oldalon sem erre.
-
kenwood
veterán
válasz
animatrix11 #4793 üzenetére
Igen,a 2000-es evek elejen hirtelen elkezdtek noni a kepek,de az 1 gigara juto koltsege az adattarolasnak nem csokkent jelentosen,ezert beindultak ezek a brutal tomoritesek.
Azota ugye az adattarolas koltsegei a 0-hoz kozelitenek,de sajnos nem mindenki kovette ezt le.
En meg abban sem vagyok biztos,hogy a ph hasznal barmilyen CDN-t.1-2 honapja irtam en is,hogy a tesztek screenshotjai olvashatatlanok,es az imgur-rol kell linkelnem.
A valasz az volt, hogy akkor linkeljem onnan -
válasz
animatrix11 #3259 üzenetére
Nem lesz, legalábbis a közeljövőben. Ha törlöd a kedvenceidből, akkor az értesítés is megszűnik.
-
válasz
animatrix11 #3257 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged