- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
1 among many
tag
válasz
Superhun #3007 üzenetére
Pontosan ezt írtam én is.
"ahol az árú valóban plusz költség nélkül személyesen átvehető"
Nincs azzal semmi baj, amivel nincs baj. Azzal van baj, amivel baj van. (...) Főleg pedig az a baj, hogy sok van ezekből, amikkel baj van. Ból.köv.: egyértelműbben szankcionálni kéne.
-
törölt tag
válasz
Superhun #2997 üzenetére
igazából tovább tudok lépni ezeken a hirdetéseken, de nem teszik hatékonnyá a böngészést, az biztos.
a legrosszabb, hogy van, amikor csak több privátváltás után derül ki, hogy a posta az egyetlen mód arra, hogy eljuttassa hozzám az árut. (ilyenkor az összes, egyeztetésre fordított idő is kuka természetesen.)
én 10 éve üzletelek itt saját célra, és még egyszer sem volt vitás ügyem, mivel mindent csak személyesen intézek.persze megértem azokat, akik nem nagyvárosban laknak, én is vidéken nőttem fel, jó messze mindentől.
de ettől még nem megoldás az, hogy "bejelölöm budapestet is, úgy többen látják a hirdetésem, oszt majd csak lesz valahogy..." -
Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple asztali gépek
- Óra topik
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest