- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
urbi73
senior tag
Nálam még egyszer sem fordult elő hogy nem töltődött be az oldal .(Válts szolgáltatott) Végig olvastam a HSZ .eket
. A piros pontról . Eddig ez volt az egyetlen bizalom az eladóval szemben . Ugyanis A posta sokszor megöli az üzletet , senki nemfog utánvéttel küldeni csomagot ,Meg persze utalni sem fog senki előre az eladónak ,0 pozitív értékelés hiánya miatt . Személyes átvételre meg nagyon kevés esetben van lehetőség . Amin viszont változtatni kellene ,sok felhasználónak hiába nézed meg az adatlapját ,ha nincsen kitöltve , vagy nem valós adatok vannak beírva eszt jó lenne kötelezővé tenni . A fakó színekről annyit ,miért nem lehet többfajta hátteret készíteni , többek között a régit is megtartva . így mindenki kiválaszthatná ,a neki megfelelőt .
-
HuMarc
veterán
Ja bocsi, akkor tényleg lemaradtam valamiről, pedig átnyálaztam a topicot. Na jó, fel is hagyok az OFF-al, csak annyi, hogy sok sikert az új HA!-hoz
@swy (#147): +1, az szerintem is nagyon hasznos. Nézegettem, hogy rákattintok a felhasználókra, és milyen jó lenne, ha látszódnának a hirdetéseik, hogy ne kelljen a keresésekkel babrálni, és lám, látszódnak is.
-
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Netfone
- Autós topik
- OpenMediaVault
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged