- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Ádyka
őstag
válasz
Kolondrum #2973 üzenetére
Szerencséd, hogy ez csak most tűnt fel neked. Én a negyedére tippeltem a visszaesést. Borzalom.
Már korábban is írtam, hogy én is élő példája vagyok azoknak akik már csak pár percet töltenek itt naponta.
Nagyon rövid az 1 hónapos megjelenési idő is.Azzal tökéletesen egyetértettem, hogy 5-6 éves hirdetések ne jelenjenek már meg, spóroljunk a tárhellyel.
Akkor mi értelme van a "Hirdetéseim adminisztrációja - Archív hirdetések" menüpont alatt, hogy láthatom a több mint 7 éves hirdetéseimet is, esetenként soxáz hozzászólással? Kinek tártogatjuk? Navinak? Akkor itt nem tárhely gondok voltak.Az könnyű csalás módszeréről már ne is beszéljük, amit az előttem szóló kolléga levezetett. Ez úgyis kikerülhetetlen. Mindíg volt, van és lesz is.
-
Morris
veterán
válasz
Kolondrum #2594 üzenetére
Erre mondok egy közhely című valamit!
Megszoktad a régit, kiismerted, bevált, tetszett!
Aztán jött az új, ami funkciók tekintetében sokkal fejlettebb, modernebb mint a régi.
Ehhez párosult egy sokak számára (pillanatnyilag) megszokhatatlan külső! Megértem! De van egy javaslatom. Tedd félre az ellenérzéseket és használd. Csak bátran.
Én is így voltam vele. Sőt, szerintem még nagyon sokan! Hidd el, hogy tényleg nem rossz!
Nekem egyre jobban tetszik.A funkcióját ugyanúgy ellátja mint a korábbi, de mégis valahogy jobban kihangsúlyozza az apró lényegét.
Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged