- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
pingwin92
aktív tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem, amit nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de akár még javaslat is lehet belőle.
Ha valaki felrak egy hirdetést, hogy keres valamit, én meg ráírok, hogy nekem pont van egy olyanom eladó, megtörténik az üzlet, ugye én tudok rákattintani a hirdetés alatti 'Értékeld!' gombra.
Ilyenkor én, mint eladót tudom értékelni őt, vagy, mint vevőt? (És ő, engem?)
Egyrészt nem tudnék ugye válaszolni arra a kérdésre pl., hogy megfelelő volt-e a csomagolás, másrészt az sem mindegy, hogy ki hány pozitívat kap.Ha ilyenkor nekem van lehetőségem begyűjteni az 5 pirosat, akkor semmi gond, de, ha ilyenkor én a vevő vagyok, akkor itt egy javaslat ennek orvoslására, hogy amikor a hirdetésben valaki nem 'kínál', hanem 'keres', akkor fordítva menjenek a pozitívak az értékelésnél.
Előre is köszönöm a választ!
Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest