Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Akciófigyelő: 22 ezer forintos kedvezményt ad a Telekom új szerződés mellé
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
pingwin92
aktív tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem, amit nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de akár még javaslat is lehet belőle.
Ha valaki felrak egy hirdetést, hogy keres valamit, én meg ráírok, hogy nekem pont van egy olyanom eladó, megtörténik az üzlet, ugye én tudok rákattintani a hirdetés alatti 'Értékeld!' gombra.
Ilyenkor én, mint eladót tudom értékelni őt, vagy, mint vevőt? (És ő, engem?)
Egyrészt nem tudnék ugye válaszolni arra a kérdésre pl., hogy megfelelő volt-e a csomagolás, másrészt az sem mindegy, hogy ki hány pozitívat kap.Ha ilyenkor nekem van lehetőségem begyűjteni az 5 pirosat, akkor semmi gond, de, ha ilyenkor én a vevő vagyok, akkor itt egy javaslat ennek orvoslására, hogy amikor a hirdetésben valaki nem 'kínál', hanem 'keres', akkor fordítva menjenek a pozitívak az értékelésnél.
Előre is köszönöm a választ!
Aktív témák
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest