- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az, hogy kettőnk közül ki az, aki "pökhendi kötözködést" folytat, konkrétan végig az egész topikban, az nem kérdés, de ugye van olyan, aki más szemében a félbetört szálkát is meglátja 4 kilométeres távolságból, a sajátjában viszont a komplett tetőszerkezetet sem.
Ezek után nem kellene csodálkozni, ha az ember sajnálja arra az idejét, hogy – teljesen feleslegesen – egy információs litániát (vagy épp ezt a hozzászólást) gépeljen háromnegyed órán keresztül. Az egeres topikban bőven volt ebben részem tizenév alatt, és beleuntam. Ott is hagytam; egy tisztább, szárazabb és biztonságosabb érzés, hogy többé nem kívánok Don Quixote lenni.
"Eddig tiszteltelek."
Igen, az eddigi stílusodból ez jött le, minden érzékemet ostromolta az sugárzott áhítat. /sarcasm
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Látom túl hosszú volt mondat értelmezéshez."
Akkor nem csak tagolni kell, hanem egy randevú a szemészettel sem ártana."A kompozitjaidat és ötvözeteidet pedig sehol nem látom."
Lásd lejjebb."azon nem is tudom röhögjek, vagy sírjak."
Nekem teljesen mindegy, de igazából az is elég, ha megismered a piacot, ami túlmutat az arukereso.hu-n. Ha enélkül osztod az észt, nem vet rád túl kedvező fényt.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"A maiak is elmennek 10 évet?"
Lövésem sincs, ahogy neked sem, mivel még nincsenek 10 éve a piacon.
"És modern anyagokból készülnek?"
Igen, egyre több a magnéziumötvözet, a szénszálas kompozit, de előfordul már resin és egyéb, speciális bevonattal ellátott műanyag is/egyéb kompozit.
"Lényegi változások az anyaghasználatban nem történtek,"
Lásd eggyel feljebb."melyek gyártó excluzivek többnyire"
Egyáltalán nem. A legelterjedtebb az Omron optomechanikusa, lassan szinte sztenderd.
"Illetve mióta előállt végre egy használható vezeték nélküli technológiával a logitech, próbálják klónozni, nyúlni a többiek."
Nem nyúlják, hanem már maguk mögött hagyták.
"Csak hát közben eltelt 10-15 év."
Nyolc, mindenesetre nem sokáig volt egyeduralkodó.
Ha tagolnád amit írsz, az ember nagyobb kedvet érezne végigolvasni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Héraklész #21 üzenetére
"Az ergonómia egy szint után szubjektív,"
Igen, a kiindulási szinttől. : >.
"Én nem fogok forrsztgatni semmit az egéren, előbgb vágom ki a kukába."
Inkább küldd el nekem, a postát állom."egy Varmilo billentyűzetről történnek, a legutáltabb billentyűzetem"
Mert nem olyat vettél, ami személyhez van szabva. Ez a része már user error."Sokkal jobb volt a Logitech K-akármennyi olcsó membrános..."
Ühümm.
---------------------------------------------------------------
(#22)5150: "De ne kapjak minőségben kevesebbet, mint ezelőtt 10-20 évvel"
Nem kapsz, csak tudni kell, hogy mit vesz az ember. A mai jó egereket egyébként össze sem lehet hasonlítani a 10-20 évvel ezelőttiekkel használati értékben. Legalábbis lehet, csak nem a régiek javára. Tudom, mert van itthon pár (meg volt is, nem csak pár).
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Héraklész #19 üzenetére
"Ha van, az nagyon ritka."
Azért annyira nem.
"Van egy G Pro Wireless egerem kb. 40 ezerért"
Remélem, nem mostanában vetted annyiért.
"de a minősége kacattá avanzsálja"
Hardveresen csak az alulfeszelt Omron (50M) kapcsolók a baja, amik hamar lehalnak – másra kell cserélni. Meg a tömege, mert az manapság már wireless is nagyon sok. Talán még a fellazuló görgő is idevehető, de azt is lehet fillérekből cserélni sokkal jobbra.
"az ergonómiája pedig a szimmetria miatt csapnivaló."
Egér terén az ergonómia 101 százalékig szubjektív dolog. A GPW egy univerzális forma, safe shape, amin a legtöbbek találhatnak legalább valamennyire kényelmes fogást, fogási stílustól és kézmérettől függetlenül. Ezért is annyira népszerű. Meg a hype, ugye. Tipikus jack of all trades, master of none.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest