Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tecno Pova 6 Pro - buli reggelig
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- iPhone topik
- A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
Hirdetés
-
A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
ma Állítólag 6 milliméternél vékonyabb készülékházzal rendelkező telefonon dolgozik az Infinix.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
A hónap végén Xboxra is elérhető lesz a Dark Light
gp A PC-s és PlayStation kiadások után a Microsoft konzoljára is elérhető lesz a teljes kiadás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Nekem tetszik. Bár eddig sem ez döntötte el, hogy vegyek-e Nokiát vagy nem.
-
janeszgol
félisten
Bassza meg a HMD. Tetszik ez a felület és a neve is jó. Sok féle HMD Nokiám van és jó lenne rájuk ez a felület. Miért nem a hőskorban (2017-2021) jöttek ki ezzel?
Vajon kijön X10-re vagy X20-ra? Ha igen, akkor majd egyszer beszerzek egyet. (Bár az X30 lenne jó. Majd valamikor nézek egyet. Bár használtan nem hiszem, hogy találok. Az új Nokiák meg sz-rok sajnos.)
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
Hát szerintem sokak számára, számomra mindenképpen, pont azért volt vonzó, mert Stock droidot használtak, semmi sallang. Nem mondom, hogy ronda lesz a Pure UI, de nem ezért fogják megrohamozni a boltokat a vásárlók. Ideje lenne komolyabb hardvereket használni, nem leragadni olyan összetevőknél, mint amit egy kávéfőző használ.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
juuzer
addikt
Nekem nagyon bejön a felület, remélhetőleg a valóságban is tényleg ilyen lesz!
Vamos a la playa.
-
MikeWazowski
veterán
Eddig se a felület miatt nem vették őket....
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
onlineair
tag
-
Usgyi
aktív tag
Kétlem, hogy ez változtatna bármit a cég helyzetén. Nekem tetszik ez az új felület, de aki eddig irtózott a Nokiától (teljes joggal), az ezután sem fog ilyet venni
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
Fritz Teufel
addikt
A felület tényleg egységes, kiforrott és jó a szemnek. De ettől még a telefont ajándékba sem venném.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
-
Giovan!
addikt
Ez nagyon Windows 11 hatást kelt szerintem. Nehogy megint az legyen a vége, hogy megveszi őket a MS
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Semmi köze a HMD-hez.
Se mobilokhoz... Max lesznek appok, amik így neznek ki... De nem mobilos felület teljes átszabása
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
Fritz Teufel
addikt
Pure UI - UI vagyis User Interface
Avagy pont fordítva. Az alkalmazások nézhetnek ki másképpen, de az operációs rendszer fölötti felhasználói layer így fog kinézni.
Feltételezem, a Nokia is tudja mint minek nevezzen.
Graphics: hát, nem. Az itt csak egy név.
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
válasz Fritz Teufel #14 üzenetére
Ez nem az a Nokia.
Nézd meg a weboldalt, ez a logo cserés cég, nincs köze a HMD-hez sem.
Félrement a hír...
[ Szerkesztve ]
-
Fritz Teufel
addikt
Ezt értem és jogos. Viszont a képen meg tényleg egy teljes UI van felvázolva, ami mobiltelefonokon, tableteken, órákon, sőt egyéb okoseszközökön is meg fog jelenni.
Mutatom:
[ Szerkesztve ]
-
válasz Fritz Teufel #17 üzenetére
Fog igen, de a mobilokhoz vajmi kevés köze van, aki mobilos UI-t várt, az csalódni fog...
Nem az lesz.
-
válasz Fritz Teufel #19 üzenetére
Céljük a Microsoft és az Amazon és ehhez hasonló nagy cégek szintjére hozni az üzleti dolgaikat. Ehhez jön ez a felület leginkább.
Mondom, ez a hír nagyon félrement... A GSMArena-s forrás egy szóval sem is említi az Android-os dolgokat és a HMD-t sem...
És Bog MWC: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Fritz Teufel
addikt
-
válasz Fritz Teufel #21 üzenetére
Nem csak okosotthon, minden ami üzleti, ez lehet pénzügyi program, alkalmazás, hálózati monitorozás stbstb.
Teljesen nem látok rá a Nokia ( Networks) működésére, de technológia cégként hivatkoznak magukra.
-
sBc
aktív tag
válasz Fritz Teufel #19 üzenetére
Itt a telefon egy iPhone
-
nagyúr
Nekem is tetszik, nekem elég letisztult ahhoz ,hogy tetszen.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen