- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
kiddy
csendes tag
lc-235atx em van, és nincs rajta 4-eres, közben rendeltem egy p4es tápot, szóval akkor lehet amiatt szivok, na pár orán belül megjön és kiprobálom azzal, köszönöm a segitségeket, ha nem megy azzal se ismét irok:)
még egy utcsó, ha meglesz a p4 es táp akkor azon 3 csatlakozónak kellene lennie? a 3dikkat ne dugjam sehová? mármint a lapon sehová? ;) -
kiddy
csendes tag
a táp modeltipusa: LC-235ATX
ezekszerint lehet hogy ez nem jó akkor? -
kiddy
csendes tag
Egy régitipusú Asus cusi fx-röl váltottam, de mint mondottam az alaplappal együtt cseréltem a procit, hütöt, és memoriát is...csak a ház maradt meg a perifériák...
a hütő alján gyárilag volt valami szürke kence, az nem elég? mást nem raktam még alá, bár adtak valami fehér kencét is. -
kiddy
csendes tag
milyen másik tápcsatlakozóra gondolsz? nekem a tápból kijön egy 20-pines csatlakozó ezt rányomom a memoria mellettibe, meg egy másik az meg a perifériákba megy, azokhoz meg nem is nyultam. más tápcsatlakozónak is kéne lennie?
Más: Bios kisütés alatt mitértesz? van egy jumer aminek a funkciója clear CMOS...erre? -
kiddy
csendes tag
pontos cime: http://www.chaintechusa.com/tw/eng/product_list.asp?MPSNo=13&SPSNo=11
ott van valami irás róla:
9BJA
Socket 478 Intel® Celeron/Pentium 4 400MHz FSB, ATX, Intel 845 + ICH2
(3) PC100/133 SDRAM DIMMs (3GB)
(5) PCI (1) CNR (1) AGP
Video: AGP4X
Audio: CMI8738 5.1CH
Features: ATA100, USB1.1
More....
nekem ebből az tunnik ki birja a 400Mhz -et -
kiddy
csendes tag
Kisfloppyt már a sok próbálgatás után nem nyomom rá az alaplapra csak a tápon van rajta, mert már vagy 20szorra cseréltem ide oda, és unok mindent a helyére rakni, de most itt ahogy irok van benne egy régi lap, azon is csak tápon van a floppy, és láttod müködik.
próbáltam a memoriát cserélgetni ugyanaz
próbáltam a kezelöcsatlakozokat hogy esetleg forditva vannak. (power,reset,speaker...)
probálgtam nyomogatni kártyákat, procit...mondjuk az elején kicsit gyengébben nyomtam bele a procit az igaz, de akkor is ugyanezt csinálta, utána belenyomtam erösen, és ua. -
kiddy
csendes tag
...csak az a gáz hogy hétvégén nincs szerviz ahonnét vettem, és igy infot se tudnak adni, nekem meg hétföig szétrobban az agyam emiatt :)
-
kiddy
csendes tag
A tegnapi nap folyamán vettem egy Chaintech 9bja alaplapot celeron 1700-assal és egy uj ventilátorral, idehaza volt egy sdramom egy cd meghajtó, egy wincsi, egy ház, egy 3d kártya, mindet összedugtam rendesen ahogy a leírásban volt, és a jelenség a következő: bekapcsolom a power gombot, kigyulad, és ugyanakkor a ide activity led is folyamatosan világit, felpörög mindkét ventilátor (a procié, és a központi tápé), de ezen kivül semmi más, még a speaker sem csipog, csak pörög a ventilátor és ennyi, ha nyomom a power gombot akkor sem történik semmi...
Ellenben, fogom az egészet kiveszem alaplapot procit ventilátort, és visszateszem régit, minden szuperül megy.
Mi lehet a probléma?
u.i.: az ujjbegyeim már teljesen tönkrementek a sok dugodosástól :O
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest