- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
legendary
tag
sziasztok!
A következő lenne a gondom: UHU 2.0 -ban nem tudom feltelepíteni az ati.amd.com-ról letöltött legújabb drivert. duplakatt-ra mindig valami szövegszerkesztő (talán gedit) jön be, ill ez igaz minden nem uhu csomagra is.
más, ubuntu-ban szintén hogyan lehet ati drivert telepíteni, mert root jogok kellenek hozzá (tudom sudo, de azt csak terminálban lehet használni én meg ahhoz nem igazán értek).
előre is köszi a választ (Fontos lenne) -
legendary
tag
sziasztok!
A következő lenne a gondom: UHU 2.0 -ban nem tudom feltelepíteni az ati.amd.com-ról letöltött legújabb drivert. duplakatt-ra mindig valami szövegszerkesztő (talán gedit) jön be, ill ez igaz minden nem uhu csomagra is.
más, ubuntu-ban szintén hogyan lehet ati drivert telepíteni, mert root jogok kellenek hozzá (tudom sudo, de azt csak terminálban lehet használni én meg ahhoz nem igazán értek).
előre is köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest