- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
1. A SuSE 10.0 nem instabil.
2. Nézz utána mi a különbség a Professional és az OSS verzió közt - szerintem az utóbbit erőltetted.
3. A kernelfordítás kábé a sokezredik dolog, amivel egy linuxosnak foglelkoznia kell. Úgy is mondhatnám: szinte kizárt, hogy szükség legyen rá.
4. SuSE alatt amúgy a kernelfordítás kábé felejtős.
5. Van. MPlayer, MEncoder, stb... -
zLegolas
őstag
A WineX a 3D-s (directX) féle dolgokat is eszi, és pénzes program. Szal ha játszhatnékod van, akkor ez kell neked.
De eléggé problémás asszem, az oldalukon van rengeteg game felsorolva mint támogatott, de a fene tudja... komolyab tapasztalataim nincsenek sajna (nem nagyon játszom...) -
zLegolas
őstag
Csak azért hallasz ilyen sok bajt mert akinek működik rendesen , ő nem irogat a forumra hogy ''kiraly nincs semmi bajom''.Amugy nekem tetszik es megvagyok vele elegedve, igaz van egy ket hibája , de minek nincsen, szal szerintem nekem ez lesz fent egy jódarabig.
Biztos így van, én dettó így érzek a SuSE-val, bár azt is sokan szidják...
Mondjuk ott áll az asztalomon komolyabb nekiveselkedésre várva egy Gentoo (hála érte Sipi-úrnak!), meg egy Black Panther, újabb UHU, stb...
Talán mostantól időm is több lészen... -
zLegolas
őstag
Olyan sokaktól hallok ilyen nyüglődést, hogy kezdem elhinni, tényleg vacak az 1.2.
Még jó, hogy nem erőltettem, (pontosabban ki sem próbáltam...).Lehet, hogy ezután sem fogom... -
zLegolas
őstag
válasz
yossarian #2026 üzenetére
Linux vírus nuku, vírusírtó akkor kell, ha a Windows-t akarod vele tutujgatni.
Netezni mindenképpen csak Linux alatt próbálj, ezzel a rizikó 95%-át ki is ütötted. Ha mindezt megspékeled azzal, hogy felhúzod a tűzfalat (nem'tom UHU-n hol van, de benne van az tuti!), akkor 99%.
A maradék 1 meg le van ejtve -
-
zLegolas
őstag
A spéci kártyákon (a maiak mind ilyenek) nem megy csak úgy a 3D, ahhoz a megfelelő (ATI v. nVidia) drivert is fel kell erőszakolni.
Ez azért van, mert a nyílt forráskódú Linux-okba nem lehet gyárilag zárt forráskódú részeket beheggeszteni, azokat a gyártók honlapjairól kell (ingyenesen) letölteni és beizgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest