- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Krisz@1975 #627 üzenetére
Huhh, bocsi, mostanában nem jártam erre...
szóval a .run file-ba nézz bele, ott valahol hivatkozik a /usr/src/valami könyvtárra (talán /usr/src/linux/include ??), vagy átírod magában a file-ban az elérési útvonalat arra, ahol valóban van a kernel headers, vagy csinálsz rá egy szimlinket.
Pl:
ln -s /usr/src/include /usr/src/linux/include
valószínűleg nem pontosan ezek az elérési utak (most nincs előttem bagoly), de ha kicsit körülnézel, rá fogsz jönni, az include könyvtár a lényeg. Ja, ugye a kernel-headers csomag fel van telepítve? mert különben nem lesz mit megtalálni...
de ha jól emléXem, valamilyen kapcsolóval meg lehet adni, hogy hol keresse az include-okat a .run. próbáld a ./xxxx.run --help -et, hátha segít.
bocs, hogy nem tudok konkrétumokat, de egyrészt már régen volt, és munkahelyen nincs Linux, másrészt meg én RC3-t használok, és nem tudom, nem változtattak-e valamit az 1.0-ban.
-
doc
nagyúr
válasz
Krisz@1975 #624 üzenetére
én megnéztem a .run-ban, hogy hol keresi az include file-okat, csináltam rá symlinket és már ment is mint a kisangyal.
persze a graf. felületet lődd le mielőtt nekiállsz a drivert feltenni!
utána meg az XF86Configot kell átírni, az ''nv'' driver helyett ''nvidia'', a load ''dri'' sort pedig ki kell kommentezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest