- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Nekem olyan jellegű problémám van az UHU-Linux 1.2-vel, hogy nem hajlandó elindulni grafikus felületen. Bootolok a lemezről. Kiírja, hogy Disabling IRQ #185 stb.. Ez megy kb. 5 percig majd elkezdi a telepítést. Mindenki azt mondja, hogy milyen hamar felmegy (maximum 20 perc) nekem meg több mint egy órába telt, mire eljutott a telepítés végéig, ahol kiválasztottam vga-nak a vesa-t és konfigurálta a csomagokat. (legalábbis ezt írta ki
) Utána amikor próbált elindulni grafikus felületen és előtte kiírja hogy ez és ez OK elég sokat tökölt, holott ennek is pillanatok alatt végig kellene futnia. Végül kiírta azt, hogy nem sikerült elindítani a grafikus felületet és konfiguráljam újra és indítsam el megint. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni.
Hozzá kell még azt tennem, hogy rossz a videókártyám (X800XT), továbbá mindkét UHU-Linux cd amit kiírtam hibás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nyomtató topik
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpársportok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Utána amikor próbált elindulni grafikus felületen és előtte kiírja hogy ez és ez OK elég sokat tökölt, holott ennek is pillanatok alatt végig kellene futnia. Végül kiírta azt, hogy nem sikerült elindítani a grafikus felületet és konfiguráljam újra és indítsam el megint. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni.