- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
én is pont most akartam róla írni egy rövid véleményt, mert reggelre letisztult bennem az, hogy miért is jobb ez a játék, mint a FIFA/EAFC.
Azt, hogy miért rosszabb, azt már leírtad

Nade a pozitívum: nekem a függőség és az állandó FOMO érzés miatt lett elegem a Fifából. Annyira ráült a mindennapjaimra, hogy az már nem volt normális. Mindig jött az újabb promó, mindig hajtani kellett az újabb lapokat, ha kihagytál pár napot, máris azt érezted, hogy lemaradsz valamiről.
Az UFL rendszere viszont nagyon tetszik: minél többet játszol, annál többet tudod fejleszteni a csapatod. Ha kevesebb időd van, akkor nem lesz olyan erős a csapat, de olyan divben játszol, ahol hasonló erősségű/képességű csapatok vannak. Ha viszont rengeteg időt beleteszel, akkor nagyon fel lehet fejleszteni a játékosokat, de nyilván akkor erősebb divekben is játszol. Nem érzem azt a kötelező jelleget, hogy napi x meccset le kell tolni, egyszerűen tud az ember haladni a saját tempójában.
Remélem valamikor a játékélmény is felér az alapkoncepcióhoz

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- No Rest for the Wicked
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest