Aktív témák
-
n0se
tag
uh, most nézem a fogalmazásomat, bocs! Nekem innom kell egy kv-t
-
n0se
tag
köszönöm
éjjel megfejtettem
csak már nem volt időm meg erőm beírni mert nappal dolgozom éjjel meg még 2kor on állapotban voltam
Tehát a firestarter meg is van de lenne két problémám:
1. A firestarteben miket engedélyezzek, hogy menjen a samba és az ssh? Ha ezeket engedélyezem, mint engedélyezett szolgáltatásokat, nem megyGondolom azért, mert otthon egy router mögött vannak a gépek és gondolom valahol meg kellene adni neki azt is, hogy mely tartományból érkező kéréseket engedélyezze. Javítsatok ki, ha tévednék
Észrevétel még annyi, amugy, hogy amig nem volt fent a firestarter addig még odáig eljutott a putty, hogy bejött a console ablak és utána dobott egy hátast (refused connection), mostmár odáig sem, tehát el sem engedi oda a tüzfal.
SSH amugy alapból települ a rendszerre (live cd-s telepítő) ? -
n0se
tag
hali,
az lenne a kérdésem, mivel, hogy most feküdtem neki a linuxnak és egy ubuntuval kezdtem, hogy alapbol vmilyen tüzfal fut az ubuntuban? ha igen, hol tudok a konfigjába belenyulni, ha nem akkor milyen modon pakoljak rá egyet :$ köszi előre is -
n0se
tag
hali, bogy a lamer kérdésért, de Ubuntuval még nem volt dolgom, kérdésem a live cd-s telepítőkészlethez az Ubuntu oldalárol a desktop verziot kell leszedni?
THX
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest