- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
szijartg
őstag
na az a helyzet, hogy az ubuntu le lett gyalulva... debiant akartunk feldobni, de nemnagyon jött össze. asszem ide le is írtam, de leírom megint. boot kb.5perc... kernelforgatás 45perc. a gépet nem én telepítettem. ezért pontos dolgokat ne is kérdezzetek.
mondjuk azt nem hiszem el, hogy nem menne el rajta egy f...om linux. már tiszta idegbeteg vagyok tőle.
lehet hogy a scsi nem tetszik neki? hallottam, hogy a nem használt cuccokat (hang, lpt, com) le kell tiltani. de bennevan egy raid és azon meg egy 80as vinyó. itt a link a gépről:
[link]
csak 333-asok vannak benne meg 256mega ram.
és a telepítése meg nem egyszerű, mert pesten van a gép én meg vidéken. és nem is nagyon akarok minden nap felmenni ez miatt pestre.
már a hajam hullik
pedig csak ssh meg egy ftp kellene rá... meg egy torrentkliens
[Szerkesztve] -
szijartg
őstag
nahh... most az elöbb résztvettem egy ''kisebb'' linuxos fejtágításon. hála ngabor2-nek
-
szijartg
őstag
ha van valamelyikőtöknek egykis felesleges ideje, segítene nekem?
elméletileg holnap lessz a nagy nap a gép üzembehelyezésével kapcsolatban. és lenne még egypár kérdésem amit le szeretnék tisztázni magamban ezekkel az ftp-s meg ''távoli asztalos'' témával kapcsolatban. meg egykis biztonsági dolgok is jól jönnének. -
szijartg
őstag
gondoltam beírom ideis...
''felmerült bennem még egy kérdés...
a gépezet amiről szó van. egy dual procis scsi winyóval(ezen van a linux). kicsit kicsi, de a miénkegy raid kártya segítségével minden ok nélkül elfogja fogadni egy mondjuk 120gigás mezei winyót??''
a másik gondom meg az, hogy ez lenne a kártya [link]
de nemnagyon van hozzá linuxos driver. úgyhogy ez nem lessz jó bele ugye?
Alaplap neve IBM 864410X
Alaplapi lapkakészlet Intel 82440LX/EX
IDE vezérlő Intel(r) 82371AB/EB PCI Bus Master IDE-vezérlő
SCSI/RAID vezérlő Adaptec AHA-2940U/UW Dual/AHA-394xAU/AUW/AUWD PCI SCSI-vezérlő
vagy mi lenne a legjobb ötlet? hogy a scsi winyó mellett legyen egy ''mezei'' 120as?
plíízz help mee
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- Crypto Trade
- Gray Zone Warfare
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Napelem
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest