- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukinyo
addikt
válasz
spammer #23407 üzenetére
Persze
Nagyon egyszerű, csak valahogy elkerülte a figyelmemet.
Jobb katt az apk fájlra > Megnyitás egyéb alkalmazással... > ott bepipálod hogy: Ezen alkalmazás megjegyzése a(z) "xxxxx csomag" fájlokhoz > kiválasztod a listából a megfelelő programot és megnyitás.
Tulajdonképpen mint amikor a windows-ban hozzárendelsz egy fájltipushoz egy programot. -
kukinyo
addikt
válasz
lev258 #23404 üzenetére
Félreértettél, nem futtatni akarom, csak egyszerűen belepislogni esetleg szerkeszteni.
De már megoldódott. Közben megtaláltam a megoldást.
Azért köszönöm szépen.(#23405) karamblo: Az android tudtommal linux alapokra épül (Linux kernel), így kompatibilisebb vele mint a windows-sal. Az egy dolog hogy írnak windows-ra is hasonló programokat.
-
kukinyo
addikt
Sziasztok
A linuxot én csak arra használom hogy az androidos telefonomat buheráljam vele, alapvető (nagyon alap) dolgokat megoldok de ezt is inkább úgy fogalmaznám hogy csak kezelni tudom. Magyarul közöm nincs a linuxhoz. Egyszer egy kedves ismerősöm ezt így összerakta nekem, azóta igyekeztem olyan dolgokhoz nem nyúlni amiről nem tudom micsoda.
Most viszont egy olyan problémába ütköztem hogy ha rákattintok egy apk fájlra, ezt az üzenetet kapom: bla bla bla, is not marked as executable. If this was downloaded or copied from an untrusted source, it may be dangerous to run. For more details, read about the executable bit.
Eddig az apk fájlokat a ki és becsomagoló program ( ha jól emlékszem engrampa arhívumkezelő) nyitotta meg, legalábbis annyira hogy bele tudtam kukkantani.
Hogy tudnám ezt az állapotot visszaállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Viccrovat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged