Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz philoxenia #36657 üzenetére

A maiban nincs igazad, de tegnap tényleg offoltunk párat samujózsi kollégával! Egyébként az Ubuntut használó kérdező kollégának lett javasolva a Debian topik, hogy majd ha azt felrakja, az azzal felmerülő kérdéseket már oda tegye fel. Mi itt a Linuxos topikban azért elég fegyelmezetten használjuk a topikokat, ha megnézed én is írtam ide is oda is rendesen, de ha nem rugdaltátok volna ki a Tg-t, még nagyobb rend lenne, nem is értem ezt a hirtelen figyelmet!

Ha csak nem a BB topikos bejegyzésem miatt vonzottam magamra a figyelmet. Sorry, de meg kellett kérdeznem minek oda 3 moderátor és így összesen 8 Topikgazda, ha napok óta többszáz oda nem illő off íródik a topikba. ;) Szóval Te lettél a kiküldött likvidátor! Ennek amúgy örülök, mert veled mindig jól elbeszélgettem. :R

Amúgy elég sok moderátor használ aktívan Linuxot, megkérheted, hogy pillantson rá, szét lehet-e választani a mai Ubuntus thread-et. De mindegy, a Debian/Ubuntura épülő disztrókkal kapcsolatos kérdés mind egyetlen topikba tartozna szakmailag. Ez a napnál is világosabb.

Új hozzászólás Aktív témák