- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Köszönöm a segítségetek! Open GL-t bekapcsoltam, h264ify-t telepítettem, de utána nem tudta lejátszani, a Youtube videókat. Ha be van kapcsolva ezt mutatja. Kikapcsolva a jobb oldali 2 aktiválódik. Töröltem, Youtube megy, lehet a csökkentett felbontás a feltöltők hibája, mert minden más, akár 4K-ban is mehetne.
H.264-et kellene aktiválni valahogy. Az elfelejtettem írni, hogy 750Ti VGA van. Gondolom azzal nincs driver gond, mert akkor a Youtube 1080p sem menne. Egyébként nagyon gyors a rendszer. Én még nem láttam ilyet, hogy azonnal betöltenek a weboldalak, Youtube is nagyon gyorsan tölt be. Azt mondták, Windowsról is hasonlónak kellene lenni, Samsung 850EVO 1TB SSD van, de szörnyen akad. Mondjuk szerintem az elején sem volt ilyen gyors, mint ez a Live Linux. pl. az Index betöltése (amíg az a 2 kis kék pont villog felül) Windowson 9mp, Linuxon szinte azonnal, 1-2mp. Ez lenne a legkevesebb, de az egész gép áll. Sajnos úgy néz ki, hogy csak újratelepítéssel derül ki, hogy SSD vagy Windows hiba van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Path of Exile 2
- Fogyjunk le!
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest